Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND

Μan of the Weekend o πρόεδρος του Νέου Κισσαμικού! Ο τίτλος, ο Ροκάκης, οι στόχοι

Ο Νέος Κισσαμικός πήρε δίκαια τον τίτλο της Β’ ΕΠΣΧ και ο πρόεδρος του Αντώνης Σταθόπουλος μιλά στο mirrorsports.gr και στη στήλη μας Man of the Weekend.

Μας αναλύει το πλάνο της ομάδας, τον αγώνα που έγινε για τις ανόδους, τις δυσκολίες που υπήρξαν, αλλά μας εκφράζει ποιες είναι οι σχέσεις με τον Αντώνη Ροκάκη και την ΠΑΕ Χανιά μέρος της οποίας είναι και ο Κισσαμικός!

Ο Αντώνης Σταθόπουλος απαντά με ευχαριστήση σε κάθε μας ερώτηση και σε πολλές περιπτώσεις, βγάζει “ειδήσεις”…

Διαβάστε τι μας είπε:

Πώς νιώθεις ως επικεφαλής της διοίκησης; Δικαίωση των κόπων σας;

Πρώτα από όλα νιώθω ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ … σαν επικεφαλής το φορτίο είναι μεγάλο διότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι μεγάλες αλλά όπως και κάθε παράγοντας ειδικά σε τοπικό επίπεδο η αγάπη του για το σωματείο που πρεσβεύει υπερνικά όλες τις αντιξοότητες.

Τι στόχοι τίθενται ενόψει Α’ ΕΠΣΧ; Σίγουρα έχει γίνει προγραμματισμός.

Ξεκινήσαμε αυτή την σοβαρή προσπάθεια με τον Νέο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ πριν τρία χρόνια περίπου, από το Γ τοπικό έχοντας ένα στόχο, την καθιέρωση της ομάδας στο Ά τοπικό και την δυναμική της παρουσία από εδώ και πέρα στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας.

Ο στόχος θα τεθεί αφού πρώτα καθίσουμε μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας , σαν διοίκηση μαζί με τον κοουτς να συζητήσουμε το πλάνο και που θα εστιάσουμε !!! Σίγουρα η ακαδημία θα είναι κάτι που μας απασχολεί γιατί και η πανδημία μας εμπόδισε να την λειτουργήσουμε όπως την έχουμε οραματιστεί . Επειδή τώρα καίγεσαι να μάθεις τον αγωνιστικό στόχο για του χρόνου , θα σου πω το εξής , ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ είναι καταδικασμένος σε κάθε αγώνα να έχει στόχο την νίκη παίζοντας ωραίο ποδοσφαιρο το οποίο να το χαίρονται οι ίδιοι οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι που τον παρακολουθούν!

Τη σεζόν 2019-2020 ήμασταν πρωταθλητές μεσα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας και ένα αγώνα λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά δυστυχώς η πανδημία μαζί με τους κανονισμούς που διέπουν τον ΚΑΠ μας στέρησαν την πρώτη θέση !!! Η άνοδος παραταύτα για αυτό το νεανικό σύνολο που είχαμε με μέσο όρο ηλικίας ίσως και κάτω από το δεκαοχτώ έτη , ήταν μεγάλη επιτυχία . Τη σεζόν 2020-21 ξεκινήσαμε με μεγάλες προσδοκίες έχοντας νέο εμφανιζόμενο προπονητή ένα δικό μας παιδί τον Λευτέρη Βεστάκη!!! Δυστυχώς και πάλι η πανδημία έδωσε παράταση στο στόχο μας. Τη σεζόν που μας πέρασε με σωστές κινήσεις και με ένα σύνολο ντόπιων παιδιών και ελάχιστες προσθήκες από την ημέρα του Αγιασμού δώσαμε το σύνθημα για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος . Ήταν το φορτίο βαρύ, αλλά παίκτες και προπονητικό τιμ δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου !!! Η προσπάθεια όλων μας ήταν επιτυχημένη !!!

Μίλησε μας λίγο για τον Νέο Κισσαμικό; Το “προφίλ”, ποιοι άνθρωποι είστε.

Όπως και σε κάθε σωματείο των τοπικών τα άτομα που τρέχουν για την ομάδα είναι λίγα , μας ενώνει όμως η αγάπη για την ομάδα . Είμαστε παρέα πρώτα από όλα ! Θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο Κώστα Καρμπαδάκη , τον Περικλή Τουλουπάκη , τον Βαγγέλη Χουδαλάκη και Σπύρο Σείτανιδη που κλέβοντας απο τον προσωπικό μας χρόνο βοηθήσαμε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της !!! Πολλά συγχαρητήρια και στον φροντιστή Αρτέμιο Πυροβολάκη και τον γενικο Αρχηγό Μανώλη Ασγουδάκη !!! Τέλος πρέπει να ευχαριστήσω τον κ Βαγγέλη Γαλανάκη που είναι πάντα δίπλα μας στηρίζοντας κάθε χρόνο την ομάδα μας εμπράκτως !

Ποια η σχέση σας με την ΠΑΕ Χανιά; Υπάρχει συνεργασία με τον Αντώνη Ροκάκη;

Θα πρέπει να μιλήσουμε πολύ ώρα για αυτό !!! Είμαστε μια οικογένεια , ίδια χρώματα και σήμα . Ο Νέος Κισσαμικός ιδρύθηκε ως β ομάδα της ΠΑΕ Κισσαμικός !!! Στην συνέχεια η ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ με την συνεργασία με τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ δημιούργησαν την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ , μια ομάδα που κατά την γνώμη μου κάτω από τα ηνία του Αντώνη Ροκάκη ενώνει ποδοσφαιρικά τον νομό μας !!! Ήμουν μέλος του άρματος του Αντώνη Ροκάκη που οδήγησε τον Κισσαμικό στην σούπερ λιγκ 2 και οι σχέσεις μας είναι άριστες , ο Αντωνης είναι παραπάνω από φίλος !!! Μας στηρίζει και όποτε τον χρειαστούμε είναι δίπλα μας !!! Η ακαδημία μας είναι μέλος του δικτύου και Νέος Κισσαμικός αποτελεί επιλογή για πολλούς νέους και ανερχόμενους ποδοσφαιριστές .

Στην Κίσαμο ποια είναι η διάθεση για τον Νέο Κισσαμικό; Είχε πειράξει τότε που ο Κισσαμικός είχε συγχωνευθεί με τα Χανιά.

Στην Κίσσαμο είναι όλοι ενθουσιασμένοι με τον Νέο Κισσαμικό !!! Σίγουρα κάποιοι είχαν πειραχτεί με την συγχώνευση αλλά αυτή η νεα ομάδα που κουβαλάει τέτοια ιστορία τους έχει συσπειρώσει .. ο κόσμος του Κισσαμικού μας ακολουθεί σε όλα τα ματς και νομίζω είναι πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα αυτή η μεγάλη προσέλευση κόσμου σε εντός και εκτός έδρας αγώνες !!!

Πώς κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ; Ποιον θα επέλεγες για δευτερο στη βαθμολογία;

Το φετινό πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Χανίων όπως αναφέρουν πολλοί είναι ίσως το ωραιότερο που έχει γίνει ποτέ ! Οι πέντε πρώτες ομάδες θα μπορούσαν άνετα να πρωταγωνιστήσουν στην Α ΕΠΣ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές . Μην ξεχνάμε ότι Νέος Κισσαμικός έχει κάνει 2 ήττες φέτος και η μια από αυτές ήταν από το νεανικό σύνολο του ΑΠ Σούδας . Είναι άδικο να επιλέξω κάποιον για δεύτερο . Σίγουρα ένα προβάδισμα έχει η Ιωνία και κρατάει την άνοδο στα χέρια της εφόσον κάνει το δύο στα δύο στα τελευταία ματς . Αλλά πραγματικά τι να πρωτοπώ ; για την πολύ καλή δουλειά του κ Ζερβουδάκη στον Ποσειδώνα ; για το επίσης νεανικό σύνολο της Ιωνίας ; για τον μαχητικό Ήφαιστο του κ Μπωνατάκη ή για τον σκληροτράχηλο Νέο Σαμψών ; που είναι και η μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε φέτος έχοντας δύο ισοπαλίες ! Σε αυτό όμως που θέλω να σταθώ για φέτος είναι ο σεβασμός που εισπράξαμε από τους αντιπάλους αλλά και τον σεβασμό που δείξαμε σε όλους. Φέτος κάναμε φίλους και αυτό είναι και το ζητούμενο , το ποδοσφαιρο να μας φέρνει πιο κοντά και πρέπει να το χαρούμε εντός και εκτός γηπέδου .

Μίλησέ μου λίγο για τον Λευτέρη Βεστάκη.

Λευτέρης Βεστακης … γνωριζόμαστε από παιδιά !!! Είναι Κισσαμικός . Από τους πιο επιτυχημένους επιθετικούς του χανιώτικου ποδοσφαίρου . Την σεζόν 2020-21 βρισκόμουν στην αναζήτηση προπονητή / τεχνικού διευθυντή να αναλάβει όλο το πακέτο . Ο Λευτέρης ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής του Συνκα , είχε ξεκινήσει προπονητικά και με την κ16 του Συνκα. Ήταν μια απόφαση στιγμής , θεώρησα ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την θέση αυτή . Ήθελα κάποιον με δίψα για επιτυχίες , νέο , ήθελα κάποιον να αγαπήσει την ομάδα και ο Λευτέρης αγαπούσε είδη το δελφίνι αφού ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά σε εμάς . Μοιράστηκα την σκέψη μου με τους υπόλοιπους , οι οποίο με ενθάρρυναν ( μεγάλο ευχαριστώ και στην άλλη σημαία της ομάδας το Μιχάλη τον Μπαμπουνάκη που ήταν υποστηρικτής της κίνησης αυτής ) , τελικά ένα τηλέφωνο και μια συνάντηση μισής ώρας ήταν αρκετή για να αναλάβει ο Λευτέρης τα ηνία της ομάδας . Εργασιομανής και λάτρης της σκληρής προπόνησης τον οδήγησαν την πρώτη του χρόνια ως προπονητής να στεφτεί πρωταθλητής . Εμείς του δώσαμε τα εργαλεία και ο Λευτέρης πέτυχε με την συνοχή του συνόλου που δημιούργησε ! Του εύχομαι πολλές ακόμα επιτυχίες !

Θα ήθελα να τονίσω επίσης για την βιωσιμότητα των σωματείων αλλά και γενικά του τοπικού ποδοσφαίρου οι δήμοι και η εκάστοτε περιφέρεια θα πρέπει να αναβαθμίσουν με γρηγορότερους ρυθμούς τις αθλητικές εγκαταστάσεις !!! Επειδή ασχολούμαι με τα κοινά Βλέπω πόσο δύσκολες είναι οι διαδικασίες και θα πρέπει να βρεθούν λύσεις άμεσες !!! Παρόλο που στο δημοτικό στάδιο Κισσάμου έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις τελευταία είναι αναγκαία και επιτακτική η βελτίωση των αποδυτηρίων , του αγωνιστικού χώρου , φωτισμού αλλά και των κερκίδων !!! Κλείνοντας θα δώσω πολλά συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και σε όλο το τεχνικό τιμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όπως επίσης πολλά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές Απόλλωνα και Κρητικό Αστέρα καθώς και σε όλες τις ομάδες στο σύνολο τους ανεξάρτητου βαθμολογικής θέσης !!!

Όλοι μαζί θα πάμε το χανιώτικο ποδοσφαιρο μπροστά.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *