Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

“Man of the Weekend” o Σεβ. Πάτας! Η Ιωνία και το ταλέντο που μεγάλωσε

Ο Σεβαστιανός Πάτας είναι ο “Man of the Weekend” στη στήλη του mirrorsports.gr που η αλήθεια είναι ότι έχετε “αγκαλιάσει”.

Ο επιθετικός της Ιωνίας, με γκολ σχεδόν με την εκπνοή και ερχόμενος από τον πάγκο (αφού προερχόταν από τραυματισμό) έδωσε τη νίκη (1-0) στην ομάδα του απέναντι στα Άπτερα την Κυριακή το πρωί και διατήρησε τους “κίτρινους” σε τροχιά κορυφής!

Ο Σεβαστιανός Πάτας που θεωροούνταν από τα σημαντικά ταλέντα του χανιώτικου ποδοσφαίρου, ξεκινώντας από τις υποδομές του Απόλλωνα και της Ιωνίας Arena (του αείμνηστου Σπύρου Αμαραντίδη) και συνεχίζοντας, αν και μικρός, στην ανδρική ομάδα της Ιωνίας, στην Κ20 του Πλατανιά, ξανά στην Ιωνία, στον Απόλλωνα, στα Ροδωπού, στον Ίκαρο και επιστρέφοντας στην αγαπημένη του Ιωνία, θέλει να τη βοηθήσει να πάει όσο γίνεται πιο ψηλά και παράλληλα να βοηθήσει με την εμπειρία του, τα μικρά παιδιά.

Διαβάστε τι μας είπε:

Πώς ένιωσες για το γεγονός ότι στο τέλος και μπαίνοντας σαν αλλαγή, έδωσες τη νίκη στην ομάδα σου; Πολύ ωραία! Χαίρομαι που έδωσα τους 3 πόντους στην Ιωνία. Χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνετα, είτε σκοράρω, είτε όχι.

Ποιος είναι ο αντικειμενικός στόχος της Ιωνίας; Εμείς κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Επιδιώκουμε να βάζουμε μικρούς στόχους και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν είναι στόχος η άνοδος, κρυφά όμως και δειλά βλέπουμε και θέλουμε ίσως και την άνοδο, αλλά όχι ότι είναι αυτοσκοπός.

Ποιες ομάδες είναι οι πιο δυνατές της Β’ ΕΠΣΧ; Ο Νέος Κισσαμικός, ο Ποσειδών, ο Νέος Σαμψων και ο Ήφαιστος και φυσικά, εμείς.

Πώς βλέπεις που η Ιωνία επέστρεψε στη φιλοσοφία ανάδειξης νέων παικτών; Πάντα η Ιωνία είχε αυτόν τον στόχο να αναδεικνύει νέους παίκτες. Το βλέπω πολύ θετικά. Νιώθω πολύ ωραία να μπορώ ναβοηθάω τα μικρά παιδιά. Στόχος είναι να βγάλουμε παιδιά που θα κάνουν κάτι καλό στο ποδόσφαιρο.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τους συμπαίκτες και τον προπονητή σου; Αρκετά καλή! Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Προσπαθώ να βοηθάω τους νέους παίκτες και με τον προπονητή μας είμαστε μια χαρά.

Εσύ θα μπορούσες να πετύχεις κάτι περισσότερο στην καριέρα σου; Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα μπορούσα κάτι παραπάνω. Νιώθω απογοητευμένος λίγο που δεν τα κατάφερα. Θέλει όμως και τύχη και δουλειά. Δεν έιχα κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν και να με σπρώξουν.

Με την Ιωνία το 2012
Με την Κ20 του Πλατανιά
Σε χαλαρές στιγμές…

mirrorsports.gr