Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND

Man of the Weekend ο Σταμάτης Φλεμετάκης! Ο Γρανίτης, η νίκη στο Κολυμπάρι και οι στόχοι

Η επιλογή του προπονητή του Γρανίτη, Σταμάτη Φλεμετάκη ως “Man of the Weekend” στη στήλη του mirrorsports.gr είναι εύλογη αφού η ομάδα της Αγιας Μαρίνας πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στο Κολυμπάρι επί της Σπάθας.

O τεχνικός του Γρανίτη μας μίλησε για τη νίκη επί της Σπάθας που τη χαρακτήρισε δίκαιη (παρά τα παράπονα της Σπάθας), για τον στόχο του φετινού Γρανίτη, αλλά και την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ερωτήθηκε επίσης, αν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί στο μέλλον να παίξει τον ρόλο του “αντι-Πλατανιά”, αν και εφόσον οι προϋποθέσεις το φέρουν έτσι και με δεδομένο ότι η Αγία Μαρίνα είναι περιοχή γειτονική στον Πλατανιά και με τα ίδια σχεδόν “χαρακτηριστικά”.

Δείτε τις μας είπε ο Σταμάτης Φλεμετάκης:

Για τη νίκη επί της Σπάθας: Ήταν μια δίκαιη νίκη. Μπορεί να έχουν παράπονα στο Κολυμπάρι, αλλά θεωρώ δίκαιη τη νίκη μας. Ήταν ένα δύκολο ματς. Δύσκολο και για τη διαιτησία και τον διαιτητή Κασσελάκη. Είχε δύσκολες φάσεις. Είχαμε παράπονα από τη διαιτησία και οι δύο ομάδες. Ήταν κάποιες φάσεις που ήταν στην κρίση του διαιτητή, σε ό,τι αφορά αυτές που διαμαρτύρεται η Σπάθα, αλλά και εμείς έχουμε παράπονα. Στο πρώτο μέρος μάλιστα ήμασταν εξαιρετικοί και έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι. Αξιοσημείωτο ότι ειδικά στο πρώτο μέρος, ο διαιτητής σφύριζε τα περισσότερα φάουλ εναντίον μας, αν και εμείς είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας. Ήμασταν άξιοι νικητές.

Για το πόσο δίνουν ψυχολογία στην ομάδα του αυτές οι νίκες: Μας δίνουν τεράστια ψυχολογία. Είμαστε ομάδα που “μαζεύεται” τώρα. Στην προετοιμασία μαζευόμασταν 6-11 άτομα. Οι παίκτες δούλευαν σε τουριστικές επιχειρήσεις και είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο να είμαστε όλοι παρόντες. Τώρα πλέον που κλείνουν τα τουριστικά μαγαζιά, μαζευόμαστε. Έστω και έτσι η ομάδα κερδίζει μερά με τη μέρα. Έχουμε καλή ομάδα. Θέλουμε να παίζουμε καλά και για αυτό προσπαθούμε.

Ο Γρανίτης όπως παρατάχθηκε στο Κολυμπάρι

Για τον βασικό στόχο του Γρανίτη κα πού μπορεί να φτάσει φέτος: Ο στόχος δεν άλλαξε από πέρυσι που πήγα στην Αγία Μαρίνα. Θέλουμε να βλέπουμε κάτι που να μας αρέσει. Αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τον Ιδομενέα με τον Ιδομενέα που δεν παίξαμε πολύ καλά, γενικά ήμασταν καλοί σε όλα τα ματς. Στόχος είναι να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο. Όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο καλύτερα. Θα είναι αποτυχία να μην είμαστε στην 5άδα. Σε λίγο καιρό που θα μαζευτούμε όλοι οι παίκτες θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Αρνητικό ότι είναι μικρό το γήπεδο μας και έχει κακό χλοοτάπητα. Προσπαθούμε όμως να το κάνουμε αυτό μειονέκτημα, πλεονέκτημα.

Για το τι πιστεύει για τη μάχη του τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ: Νομίζω ότι υπάρχει μια ομάδα για τον τίτλο. Νομίζω ότι ο Απόλλωνας θα το πάρει εύκολα το πρωτάθλημα. Όπως είδα τη Σπάθα και στο μεταξύ μας ματς και σε άλλα ματς, νομίζω είναι δύσκολο να διεκδικήσει τίτλο, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Ο Ιδομενέας νομίζω επίσης, δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πορεία, κάποια στιγμή θα “σπάσει”. Εμείς, ο Μινώταυρος και ο Ίκαρος θα είμαστε ψηλά. Εμείς αν είχαμε βάθος ρόστερ θα το παλεύαμε για πιο ψηλά, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος μας. Θέλουμε να παίζουν παιδιά της Αγίας Μαρίνας, να παίζουν νέα παιδιά.

Για τους δικούς του στόχους: Θέλω να εξελίσσομαι κάθε χρόνο, όπως και οι ομάδες μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Όσο έχω όρεξη και αντοχή να παλεύουμε θα συνεχίσω να το κάνω. Όταν καταλάβω ότι δεν μπορώ να δώσω αυτά που μπορώ, τότε θα σταματήσω. Κάθε χρόνο νιώθω και καλύτερα. Μακάρι να μπορέσω βελτιωθώ. Θέλω να προσφέρω έργο στις ομάδες που συνεργάζομαι.

Για το πόσο επηρέασαν την ομάδα του οι εξελίξεις στον Πλατανιά: Δεν το έχω σκεφτεί. Δεν έχω σκεφτεί ας πούμε, αν ο Γρανίτης θα μπορούσε να παίξει κάποτε τον ρόλο του Πλατανιά. Προϋποθέσεις υπάρχουν και χρήματα υπάρχουν. Όταν έκανε το “μπαμ” ο Πλατανιάς, ήταν άλλες οι συνθήκες. Αν στην Αγία Μαρίνα το θέλουν, ίσως να το κάνουν. Θα ‘ταν ευχής έργο να το έκαναν μαζί με τον Πλατανιά, όταν έπρεπε. Δεν ξέρω κάτι πάντως. Η διοίκηση σκοπό έχει τα χρήματα που επενδύονται να τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Και αυτό είδαν στο πρόσωπό μου και για αυτό με επέλεξαν. Η συμφωνία μας είναι για 3 χρόνια. Θα μπορούσαν στο μέλλον να κάνουν κάτι, αλλά δεν το ξέρω. Ο Γρανίτης πάντως είναι νοικοκυρεμένη ομάδα, δεν χρωστούν σε κανένα. Αν θελήσουν να ξεκινήσουν κάτι, θα τους βοηθήσει ότι έχουν ένα καλό όνομα στην κοινωνία.

mirrorsports.gr