Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Τοπικό

Μαναρώλης: “Φορμαριστήκαμε την κατάλληλη στιγμή – Αισιόδοξοι για του χρόνου”

“Η μείωση του μπάτζετ θα ευνοήσει τον Άρη Σούδας”.

Συνέντευξη για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του και όχι μόνο έδωσε ο προπονητής του Άρη Σούδας Νίκος Μαναρώλης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Γαύδος Fm 88,8” και στον δημοσιογράφο Βασίλη Φουντουλάκη, ο Νίκος Μαναρώλης αναφέρθηκε στη σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου της Α’ ΕΠΣΧ και δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά που θα βρει τον Άρη στη Γ’ Εθνική.

Ο κόουτς του Άρη Σούδας αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, τονίζοντας ότι, “πολύς κόσμος χάρηκε με την άνοδο μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ωστόσο ήταν μια ευτυχής κατάληξη. Θα προτιμούσα, βέβαια, να γινόταν κανονικά”.   

Ο Νίκος Μαναρώλης ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα του έπρεπε να πάρει 5 νίκες στα τελευταία 5 ματς για να στεφθεί πρωταθλήτρια και κατά πόσο αυτό ήταν εφικτό: “Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Είχαμε όμως βατό πρόγραμμα. Το πιο δύσκολο ματς ήταν με τον Μινώταυρο που θα έπαιζε με μας, παραμονές του τελικού του, με τον Πανακρωτηριακό, οπότε θα είχε εκεί το μυαλό του. Θεωρώ ότι θα κάναμε τις νίκες που απαιτούνταν. Ήμασταν σε φόρμα την κατάλληλη στιγμή”.
Για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στα ντέρμπι, σε αντιδιαστολή με κάποια εύκολα ματς ανέφερε, “Έχει να κάνει με την μικρή ηλικία των περισσοτέρων παικτών μας. Όταν δυσκόλευαν τα ματς, αγχωνόμασταν. Όταν όμως ερχόταν η “σφαλιαρα” μας πάθιαζε”.
Και πρόσθεσε: “Στα ντέρμπι πρωτοπόρων χρησιμοποιήσαμε ειδικές τακτικές. Δουλεύαμε πάνω σε αυτό”

Για τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη που ήταν πρώτος συνεχώς ανέφερε: “Είχαν συνηθίσει να είναι πρωτοι. Τα μεταξύ μας παιχνίδια έκαναν τη διαφορά. Εμείς αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα βατά ματς, αλλά πήραμε ό,τι δικαιούμασταν στα ντέρμπι”.
Για τη Γ’ Εθνική, ο προπονητής του Άρη Σούδας τόνισε: “Θα επηρεάσει πολύ ο κορωνοϊός.  Θα κατέβουν αρκετά τα μπατζετ. Η μείωση του μπάτζετ θα ευνοήσει τον Άρη Σούδας. “Κουμπώνει” με τη φιλοσοφία μας. Έχουμε έναν κορμό και παιδια από τις ακαδημίες μας. Οι γηγενείς παίκτες μας ήταν, συνήθως, 6 στην ενδεκάδα, στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. Το ίδιο σκεπτικό και φιλοσοφία θα έχουμε και του χρόνου. Ήταν έκπληξη για τη Σούδα ο φετινός τίτλος και του χρόνου θα κυνηγήσουμε τη σωτηρια από νωρίς. Αυτοσκοπός είναι η παραμονή και η διοίκηση θα κάνει το παν να το υποστηρίξει”.
Τέλος, μίλησε για την ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας ότι, “θα χρειαστούμε 4-5 καλές και ποιοτικές προσθήκες, κυρίως από την περιοχή αλλά και από τον Νομό Χανίων. Αν δε βρούμε όλες τις επιλογές από εκεί, θα επεκταθούμε στην Κρήτη”.