Κατηγορίες
Άρης Σούδας IN THE SPOTLIGHT

Μαναρώλης στο “ms”: “Χαίρομαι που ο Πλατανιάς επιστρέφει έστω στη Γ’ Εθνική”. Τι είπε για Άρη Σούδας

O προπονητής του Άρη Σούδας Νίκος Μαναρώλης τοποθετείται για το γεγονός ότι ο κρητικός όμιλος θα γίνει με 16 ομάδες.

Διαβάστε τι είπε στο mirrorsports.gr για Πλατανιά, έναρξη Γ’ Εθνικής αλλά και τα φιλικά της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για Πλατανιά και κρητικό όμιλο: “Σαν Νίκος που έχω δουλέψει σε αυτή την ομάδα, χαίρομαι ότι, έστω και έτσι, σταμάτησε στη Γ’ Εθνική και όχι παρακάτω, ο “κατήφορος” του Πλατανιά. Χαίρομαι που ειναι πλέον στα σωστά “χέρια” και εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα στις κατηγορίες που ήταν. Είναι σίγουρα υπολογίσιμος αντίπαλος, χαίρομαι που θα γίνει με 16 ομάδες το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με 4 από αυτές να είναι των Χανίων. Είναι πιο ορθολογικό να γίνεται το πρωτάθλημα χωρίς να υπάρχει ρεπό”.

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος: “Το δύσκολο κομμάτι στην παράταση έναρξης της Γ’ Εθνικής δεν έχει να κάνει τόσο με τους προπονητές, όσο με τους παίκτες που τους επηρεάζει. Νιώθουν πιεσμένοι ψυχολογικά”

Για τα προβλήματα που δημιούργησαν τα περιοριστικά μέτρα στα φιλικά: “Θέλουμε να παίξουμε ένα φιλικό παιχνίδι στην έδρα μας για να δούμε τις αντιδράσεις μας στο στο γήπεδο της Σούδας. Από το πρώτο φιλικό με τον Απόλλωνα δεν έχουμε παίξει κανένα φιλικό στη Σούδα λόγω και των περιοριστικών μέτρων. Θα επιδιώξουμε να παίξουμε με τον Πόρο στη Σούδα”.

Σημειώνεται ότι ο Άρης Σούδας προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σούπερ Καπ Χανίων με αντίπαλο τον Πανακρωτηριακό, το προσεχές Σάββατο (3/10).

Τραυματίες είναι οι Στρατουδάκης (πρόβλημα στο γόνατο), Βαρδάκης (θλάση τετρακέφαλο) και Τσιμπρικίδης (πρόβλημα στον ώμο).