“Yψηλές” (στην κυριολεξία) επισκέψεις είχε αυτές τις μέρες στο σπίτι του στα Χανιά ο Περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Κουρουπάκης, πατέρας του διεθνή με την Εθνική Νέων Ανδρών Χανιώτη Περικλή Κουρουπάκη.
Ο Κουρουπάκης φιλοξένησε στο σπίτι του διεθνείς με την Εθνική Νέων Ανδρών και συμπαίκτες του Περικλή, όπως τον Λευτέρης Μαντζούκα (του Παναθηναϊκού), τον Νάσο Μπαζίνα (του Προμηθέα) και άλλους.
Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να παίξουν και ένα “μονό” στην αυλή του σπιτιού του Κουρουπάκη όπου έχει στήσει τη δική του μπασκέτα για να παίζει όταν έρχεται στα Χανιά.
Δείτε το σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το mirrorsports.gr
Μάλιστα οι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δώσουν το “παρών” και σε εκδήλωση στα Δελιανά του δήμου Πλατανιά όπου και η παρουσία τους τονίστηκε αναλόγως.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Μερικές ημέρες ξεκούρασης για τους νεαρούς διεθνείς μας γιατί σύντομα ξαναμπαίνουν σε ρυθμούς αγωνιστικών υποχρεώσεων!
Υπενθυμίζεται ότι ο Κουρουπάκης συνεχίζει στην Α2 κατηγορία, αλλά με τη φανέλα του Χαριλάου Τρικούπη Μεσολογγίου.