Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mαρινάκης: «Ο Φιλιππούσης είναι ρόμπα…»

Ο Β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Β. Mαρινάκης, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αποκάλεσε τον απόντα εκτελεστικό διευθυντή, Ι. Φιλιππούση, «ρόμπα» και να υποστήριξε ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, Δ. Μπιτζούνη «έχει σχέσεις με την ΑΕΚ». Το SDNA έχει το ρεπορτάζ…

Σε υψηλούς τόνους ακόμα μία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία όπως ανέφερε το SDNA νωρίτερα έγινε χωρίς την παρουσία οκτώ εκ των συμβούλων, αλλά και του CEO, Ιάκωβου Φιλιππούση. 

Το “παρών” έδωσαν επτά σύμβουλοι, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, αλλά και τον Β’ αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, εξ ου και υπήρχε η απαραίτητη απαρτία. 

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μάλιστα καταφέρθηκε εναντίον του Ι.Φιλιππούση και απευθυνόμενος στα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ είπε: «Όταν εγώ φώναζα ότι έπρεπε να γίνει διεθνής διαγωνισμός για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή δεν με ακούγατε και φέρατε αυτήν τη ρόμπα»!

Σε εκείνο το σημείο δε, ο Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε στον Β.Μαρινάκη πως «έχετε δίκιο…», σε ό,τι αφορά τη μη διεξαγωγή διαγωνισμού για τον εκτελεστικό διευθυντή και την επιλογή Φιλιππούση. 

«Γιατί δεν ήρθαν τα οκτώ μέλη; Όλοι μαζί την ίδια ημέρα έχουν πρόβλημα;»,  αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε:

«Δεν ανέχομαι να έρχονται προτάσεις εδώ από την Μπιτζούνη που έχει σχέση με την ΑΕΚ και τον Φιλιππούση».

Στη συνέχεια δε, είπε: «Καταγγέλλω ότι η κυρία Μπιτζούνη έχει αδελφικές σχέσεις με την κυρία Ρίζου, την προσωπική δικηγόρο του Μελισσανίδη. Τις καλώ ενώπιον της Εκτελεστικής να έρθουν γιατί αυτό είναι ανεπίτρεπτο ηθικά και όχι μόνο. Aν θέλετε ν’ αλλάξει το ποδόσφαιρο, πρέπει ν’ αλλάξετε κι εσείς…». 

Τότε τον λόγο πήρε ο Τάκης Μπαλτάκος, αναφέροντας πως το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (όχι σε εκείνη της προσεχούς Τρίτης 3/1 που θα είναι για το καταστατικό). 
 

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *