Κατηγορίες
Super League

Μαρινάκης: «Υπομονή τέλος, αλλάζω στάση για να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέσπασε στο δ.σ. της Superleague κατά της ΕΠΟ και του προέδρου Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος πρότεινε την αντικατάσταση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τον βοηθό του, στη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Η πλειοψηφία των ομάδων της Superleague 1 ψήφισε υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Superleague ανέφερε: «Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος, δείχνοντας ποιος είναι, ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ.

Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του; Από σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά. Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ από αύριο ως αντιπρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα.

Είναι μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν από κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δε θέλουν!».

Γιάννης Αλαφούζος: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ελέγχουν το ΔΣ της ΕΠΟ»
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε όμως λίγο αργότερα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος και κατηγόρησε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για το θέμα.

«Μένω άναυδος με αυτά που ακούω. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ελέγχουν το ΔΣ της ΕΠΟ. Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα καπέλο απο την ΕΠΟ; Λίγα λεπτά πριν το συμβούλιο; Εμείς θα πούμε τι θα γίνει και κανείς άλλος», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.