Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ SUPER LEAGUE 2

Mαρτσάκης: “Πολύτιμος βαθμός στα Χανιά – Ευχαριστώ τον κόσμο”

Δηλώσεις στο mirrorsports.gr έκανε σήμερα ο Χανιώτης επιθετικός της Ρόδου, Στέφανος Μαρτσάκης.

Ο Χανιώτης επιθετικός που αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, συνεισφέροντας στην κατάκτηση του πολύτιμου βαθμού για την ομάδα του, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, στην ποιότητα των Χανίων αλλά και στον κόσμο που τον χειροκρότησε.

Δείτε τις δηλώσεις Μαρτσάκη

Για το χτεσινό παιχνίδι:

“Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε δυο πολύ δυνατές ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο, μέχρι το τέλος… Σίγουρα ο κόσμος των Χανίων έφυγε ευχαριστημένος από τα Περιβόλια καθώς παρακολούθησε ένα πολύ καλό ματς με γκολ κ εναλλαγές στο σκορ… Τα Χανιά μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν από ένα γκολ στη μοναδική αδράνεια της αμυντικής μας λειτουργίας.. 

Παρόλα αυτά ισορροπήσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με μια στημένη φάση, που ήταν δουλεμένη στην προπόνηση… 

Ενώ όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε στα αποδυτήρια με ισόπαλο το σκορ, ήρθε ένα γκολ στο 46′ από μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλακου, με αποτέλεσμα να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ 

2-1, γεγονός που άλλαξε το σχεδιασμό μας και το πλάνο μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε την ομάδα μας πιο επιθετική στο δεύτερο μέρος, καθώς κυνηγούσαμε το σκορ και θεωρώ ότι μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε την πρωτοβουλία των κινήσεων.. 

Ρισκάραμε αρκετά και στο τέλος ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό πόντο 

για τη συνεχεία, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι τα Χάνια..”.

Για την ευκαιρία των Χανίων: “Τα Χανιά είχαν τεράστια ευκαιρία να πετύχουν ένα γκολ με το Βασιλακάκη λίγο πριν ισοφαρισουμε… Ένα γκολ που αν έμπαινε εκείνη τη στιγμή θεωρώ ότι τα Χάνια θα είχαν πάρει το παιχνίδι… Εν τέλει αντέξαμε στην πίεση των Χανιών τα τελευταία λεπτά και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας”.

Για την εκτίμηση που του έδειξε ο κόσμος: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο των Χανιών για το χειροκρότημα απέναντι στο πρόσωπο μου”.

Για το πώς νιώθει στη Ρόδο και αν στο μέλλον σκέφτεται επιστροφή στα Χανιά: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος στη Ροδο. Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στην ομάδα που την έχουν ανεβάσει επίπεδο. Δεν ξέρω ακόμα τι μου επιφυλλάσσει το μέλλον… Για την ώρα είμαι καλά στη Ρόδο, είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου”.

mirrorsports.gr