Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρτυρία για Πολυχρονόπουλο: «Τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον έχω δει πάνω από 100 φορές να παίζει φρουτάκια»

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός ανθρώπου τονίζοντας ότι έχει δει πολλές φορές τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σε μαγαζί να παίζει φρουτάκια. Παράλληλα κάποιος άλλος τονίζει ότι πρέπει να έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ. 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην εκπομπή Live News τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχει δει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο πάνω από 100 φορές σε μαγαζί με φρουτάκια περιγράφοντας μάλιστα και το αγαπημένο του παιχνίδι. 

Μιλώντας για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο είπε χαρακτηριστικά… «Τον έχω συναντήσει άπειρες φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο σε ένα πρακτορείο. Για να μπεις εκεί, δίνεις ταυτότητα και σου βγάζουν μια κάρτα […] αυτό είναι τα ”φρουτάκια”. Δίνεις την ταυτότητά σου και σου βγάζουν μια ταυτότητα μέλους. Δίνεις μετρητά και τα βάζουν επί τόπου στην κάρτα. Μπορεί να τύχει να κερδίσεις οπότε, πας με αυτή την κάρτα, τη χτυπάει στο μηχάνημα και σου βγάζει τα χρήματα».

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι τον έχει δει πάνω από 100 φορές τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. «Τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον έχω δει πάνω από 100 φορές. Προφανώς δεν έπαιζε μόνο σε ένα-δύο. Αν ήταν τόσα τα χρήματα που λένε ότι έχει χάσει, δεν μπορεί να τα χάσει σε ένα μέρος και για ξεκάρφωμα. Του είχαν δώσει συγχαρητήρια (για το έργο του) και μέσα στο μαγαζί και απέξω πήγαινε ο κόσμος και του έλεγε ‘συγχαρητήρια, παρακολουθούμε τι κάνετε, να είστε καλά κτλ».

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για το αγαπημένο παιχνίδι του Κώστα Πολυχρονόπουλου. «Εδώ, στη Γλυφάδα και στο Ελληνικό λέγαμε ότι παράγει έργο ο άνθρωπος άλλο τώρα το τι κάνει με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Στον ίδιο χώρο έχουμε υπάρξει πολλές φορές γι’ αυτό είπα ότι το αγαπημένο του παιχνιδάκι είναι τα διαμάντια. Έχει να παίξεις από 0,10 λεπτά μέχρι 2 ευρώ. Έλεγε ο κόσμος ότι παίζει ποσά, δεν παίζει 10 και 20 ευρώ που πηγαίναμε εμείς για να φάμε 1-2 ώρες».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φαίνεται πως διέσχιζε τη μισή Αθήνα προκειμένου να παίξει μεγάλα ποσά στο αγαπημένο του τυχερό παιχνίδι, τα «φρουτάκια».

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο T-live ένα μικρό καζίνο στα νότια προάστια είχε γίνει το στέκι του ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου».

«Ερχόταν εδώ και έπαιζε συνέχεια, τακτικά. Μεσημέρι, τέτοια ώρα έπαιζε μέσα. Ερχόταν με ένα μαύρο τζιπ. Αν ερχόταν η κυρία, ερχόταν ξεχωριστά» υποστήριξε άνθρωπος που έβλεπε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο στο σημείο και επεσήμανε ότι δεν πήγαινε… καμουφλαρισμένος.

Μαρτυρία θαμώνα του καταστήματος με τα «φρουτάκια» σημειώνει στο T-live: «Κάθε μέρα ήταν εδώ. Ερχόταν με ένα τζιπ και μαζί με άτομο αλβανικής καταγωγής» ενώ άλλος αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε: «Κάθε μέρα τον έβλεπα. Έπαιζε εδώ από το 2012. Ερχόταν άλλοτε μόνος του, άλλοτε με μία ξανθιά. Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 ευρώ στο χέρι και τα άλλα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω, έχει χάσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Έπαιζε δύο ευρώ το πάτημα, το μεγαλύτερο ποντάρισμα μηχανήματος».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *