Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

“Με εξαπάτησαν ΕΠΟ και SL 2 για τον αριθμό των ομάδων – Οι κολαούζοι των παραγόντων θα πουν και μια μπούρδα παραπάνω”!

Μιλώντας στους betarades, o υφυπουργός αθλητισμού, Ελ. Αυγενάκης, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Για τα χρήματα από τη φορολόγηση των παικτών που κερδίζουν στο στοίχημα: Είχαμε σκληρό ροκ αρχικά με τις στοιχηματικές, που νόμιζαν ότι θα μειωθεί η πελατία τους, μετά με τη Σούπερ Λιγκ 1, επειδή το 50% πηγαίνει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Λέγανε εμείς είμαστε μόνο στα δελτία, άρα μόνο σ’ εμάς τα λεφτά.

Για τη Super League 2: Με δική τους υπαιτιότητα το πρωτάθλημα γίνεται με 30 ομάδες και πέρυσι με 34. Μας εξαπάτησαν στη συνάντηση με την ΕΠΟ τη Super League 2 και τη football League λέγοντας ότι δεν θα ξεπρνάει ο αριθμός των ομάδων τις 26 και σε βάθος τριετίας θα μειωθούν (…) Και μετά έρχονται τα παιχνίδια που στέλνει η sportradar και τα διάφορα που ακούγονται. (…) Θα είσαι εν δυνάμει κατηγορούμενος κι εγώ θα σ’ ενισχύω; Η ΕΕΕΠ επέβαλε στοιχηματικό όριο. Τι έχουν κανει για να βελτιώσουν την εικόνα τους;

M’ ενοχλεί η μετριότητα σε συμπεριφορές, δηλώσεις… Eλάχιστα ματς θα έβλεπα. Κάποιοι από αυτούς νομίζουν ότι είναι παράγοντες επιπέδου μεγάλων ομάδων. Έχουν μπερδευτεί οι παράγοντες και νομίζουν ότι ανέβουν κατηγορία θα κάνουν κάτι φοβερό. Βλέπουν τους εαυτούς τους μικρομέγαλους .

Για το αν θα επιθυμούσε να παραμείνει υφυπουργός αθλητισμού: Έχω ερωτευθεί το χώρο του αθλητισμού, θα ήθελα να συνεχίσβω για ένα δύο ακόμα χρόνια, για να τρέξουν κάποιες διοργανώσεις που έχουμε βάλει μπροστά και να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα.

Για το ποδόσφαιρο: Αν εφαρμοζόταν η ολιστική μελέτη στο σύνολό της θα είχαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Οι παράγοντες προτάσουν το εγώ (…) Το VAR έχει μειώσει τα προβλήματα. Για την επαγγελματική διαιτησία περιμένουμε την πρόταση της Super League1 και μετά θα συζητήσουμε με την ΕΠΟ

Έχουμε και τους κολαούζους γύρω από τους παράγοντες που θα πουν και μια μπούρδα παραπάνω..

Το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο δεν είναι αυτόνομο κράτος.”

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *