Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Κόλα στο βασικό σχήμα ο Απόλλων στο πρώτο φιλικό στη Βουλγαρία

Ο Άγγελος Κόλα, αν και υπό δοκιμή, ξεκίνησε βασικός στο πρώτο φιλικό του Απόλλωνα στη Βουλγαρία.

Αυτό μπορεί και να δηλώνει κάτι αισιόδοξο για τον Κόλα, καθώς ο Γιάννης Πετράκης φαίνεται να βλέπει καλά στοιχεία στον παίκτη του ΣΥΝΚΑ.

Στο φιλικό αυτό αγωνίστηκε φυσικά και ο Αντώνης Ντεντάκης, σαν αλλαγή.

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Σεπτέμβρι Σόφιας και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ιβάν Κόλεφ στο 6ο λεπτό και στο 16ο ο Μάριο Ιλιέβσκι έκανε το 2-0. Η ομάδα μας μείωσε με κεφαλιά του Βικίντας Σλίβκα στο 38ο λεπτό και στο 58ο ο Αμπιόλα Ντάουντα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Για την ομάδα μας ξεκίνησαν οι Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Δούμας, Φατιόν, Γιανάκη, Κραγιόπουλος, Κόλα (υπό δοκιμή), Μουστάκας, Τσιλούλης. Έπαιξαν και οι Κότσαρης, Παπαγεωργίου, Παμλίδης, Γκούφας, Ντεντάκης, Τουρουαρίμα, Κυρίτσης, Λισγάρας, Ραΐλι, Ντάουντα, Σλίβκα, Φωκάς (υπό δοκιμή). 

Για τους γηπεδούχους ξεκίνησαν οι Μπάνκοφ, Τοντόροφ, Γκεοργκίεφ, Άρσοφ, Άτσκοφ, Ραμαντάν, Πέσοφ, Κάμποφ, Αλεξάντροφ, Κόλεφ, Ιλιέφσκι. Αγωνίστηκαν και οι Βασίλιεφ, Ντίνεφ, Παρλίκοφ, Τάσκοφ, Μπαρμπόσα, Πάσκοφ, Κόλεφ, Αβράμοφ, Ντέλκοφ, Αντρέεφ.