Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Με προβλήματα απέναντι στον Πλατανιά ο Πόρος

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (15/05) οι παίκτες του Ανδρέα Σκέντζου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το νέο τελικό που ακολουθεί με τον Πλατανιά την Κυριακή (16/05 – 17:00, απευθείας μετάδοση από το “POROSFC TV”) στο Μάλεμε.

Στον Πόρο περιμένουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι βάσει του ότι ο αντίπαλος παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικός ιδιαίτερα εντός έδρας και για να πετύχουν τον στόχο τους θα πρέπει άπαντες να υπερβάλλουν εαυτούς!

Τιμωρημένος με μία αγωνιστική είναι ο Τάσος Τριανταφύλλου (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με την Αναγέννηση Ιεράπετρας), ενώ για μία ακόμη ημέρα δεν προπονήθηκαν οι Μπάμπης Παπαδομιχελάκης, Γρηγόρης Ράπτης, Μιχάλης Φραγκουλάκης και η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη! Νοκ – άουτ είναι επίσης ο τραυματίας Νίκος Σηφάκης (έγινε αναγκαστική αλλαγή με την Αναγέννηση λόγω τραβήγματος στον τετρακέφαλο) και οι επίσης τραυματίες εδώ και αρκετό διάστημα Απόστολος Δουλγεράκης, Κέβιν Τσακάνι. Στον αντίποδα, τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα ο Θανάσης Τσουκαλάς, δείχνοντας ν’ αφήνει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Οι “μπλε” που πραγματοποίησαν και τα απαραίτητα “rapid test” θα συγκεντρωθούν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (16/05) στον Πόρο προκειμένου να τους μιλήσει και να τους δείξει βίντεο ο Ανδρέας Σκέντζος και εν συνεχεία θ’ αναχωρήσουν με πούλμαν για τα Χανιά.