Κατηγορίες
Τοπικό

Με τον Δημήτρη Κρυωνά του ΠΑΟΚ το ”3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” στο Ηράκλειο!

Με υψηλού επιπέδου προπονητικό επιτελείο θα προσέλθει η GK Goalkeeper Academy το τριήμερο 7-9 Ιουνίου 2024 στο Ηράκλειο, το οποίο θα αποτελέσει τον 2ο κατά σειρά σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”!

Ο Δημήτρης Κρυωνάς, Goalkeeping Coordinator της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Goalkeeping Coach του ΠΑΟΚ Β’ και ιδιοκτήτης της ”The Goalkeeper About Academy” θα είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού, με στόχο να μεταφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του σε αθλητές και προπονητές.

Ο κ. Κρυωνάς θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία του σε εξειδικευμένο σεμινάριο που θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, ενώ στη συνέχεια θα διεξαγάγει προπονητικό πρόγραμμα στο γήπεδο, στηριζόμενο σε αυτό το προπονητικό μοντέλο.

Η μεγάλη εμπειρία του κ. Κρυωνά θα βοηθήσει σημαντικά τους συμμετέχοντες προπονητές και τερματοφύλακες να κατανοήσουν τα μυστικά της θέσης, αλλά και τον τρόπο δουλειάς στην elite του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο “3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές, πλέον, μπορούν να γίνονται και ONLINE εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ εδώ (απαιτείται σύνδεση στον λογαριασμό σας Google):

🌐 https://forms.gle/m9wvK6g3Eba3fJSo6

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

Τηλέφωνο: (+30) 6983054663 (και μέσω Viber & WhatsApp)

E-mail: gkgoalkeeperacademy@gmail.com

📩 Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της GK Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *