Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT Στίβος

“Μεγαλεία”! Έβαλαν τουαλέτα στο προπονητήριο σφυροβολίας στα Χανιά (Pics)

Εδώ και λίγα χρόνια, οι σφυροβόλοι των Χανίων προπονούνται σε ιδιωτικό χώρο που τους παραχωρήθηκε στην Αγυιά στα Χανιά.

Αν και ο χώρος αποτελεί ουσιαστικά ευγενική παραχώρηση από ιδιώτη, με το αίτημα για μόνιμο χώρο να παραμένει ζωντανό, ωστόσο οι συνθήκες εκεί, είναι σαφώς καλύτερες, σε σχέση με το -δήθεν- προπονητήριο του Κλαδισού που οι Χανιώτες “πρωταθλητές” βασανίζονταν επί χρόνια!

Πλέον, το αίτημα για δημιουργία τουαλέτας στο προπονητήριο της Αγυιάς γίνεται πράξη, αφού ξεκίνησαν οι εργασίας τοποθέτησής της, ώστε να εξυπηρετούνται αθλητές και προπονητές.

Τουλάχιστον, κάποια στιγμή πρέπει να γίνονται τα βασικά και τα “δεδομένα”…

Το γεγονός αναφέρει με χαρά ο προπονητής σφύρας του ΓΣ Ελ. Βενιζέλος και ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαμαρκάκης:

Όπως με ενημέρωσαν τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μας, μιας και απουσιάζω από τα Χανιά εδώ και 15 ημέρες μαζί με τον Χρήστο τον Φραντζεσκάκη , στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο ,σήμερα τελείωσε η κατασκευή της τουαλέτας στο αυτοσχέδιο προπονητήριο – χωράφι που κάνουμε προπόνηση στα Χανιά από το Δήμο Χανίων. Με την ευκαιρία αυτή αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο Χανίων Σημαντηράκη Παναγιώτη καθώς επίσης και τους Αντιδημάρχους Νικηφοράκη Γιάννη και Μιχαηλάκη Στέλιο για την άμεση ανταπόκριση και πραγματοποίηση αυτού του έργου . Θα το ξαναπώ για ακόμα μια φορά πως μας εκπλήσσουν ευχάριστα, μιας και δεν είχαμε συνηθίσει σε τέτοια στήριξη από το Δήμο μας πριν το 2020 , στις τόσο δύσκολες συνθήκες που γυμνάζονται οι αθλητές μας .

Flashnews.gr