Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Μεικτές Χανίων: Ο “σύνδεσμος” Διακάκης και η “ήρεμη δύναμη” Βεστάκης

Ειδικά στις μεικτές Χανίων, η έννοια “οικογένεια” είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων.

Αυτή η έννοια είναι φανερό ότι υπάρχει στις μεικτές Χανίων. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και σε αυτό πρωτεργάτες είναι οι δυο προπονητές, ο Τάκης Διακάκης και ο Λευτέρης Βεστάκης.

Ο Διακάκης φυσικά σαν παλαιότερος και πιο έμπειρος έχει γνώση τέτοιων καταστάσεων, ξέρει να διαχειριστεί τις δυσκολίες. Δυσκολίες που δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό αλλά και εκτός αυτού. Γιατί μιλάμε για μικρά παιδιά που, πολλές φορές, λειτουργούν παρορμητικά.

Ο Διακάκης εξάλλου αποτελεί και τον σύνδεσμο της λίγο παλαιότερης μεικτής Χανίων που έκανε το μεγάλο “μπαμ” και πήρε τον τίτλο Ελλάδας το 2019. Έμμεσα σύνδεσμος αφού το 2022 ο Διακάκης ήταν μαζί με τον Γιώργο Μουριζάκη (συνεργάτη του Γιώργου Ριτζάκη το 2019) όταν η μεικτή Χανίων Κ15 πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Μαζί με τον Τάκη Διακάκη από πέρυσι είναι ο Λευτέρης Βεστάκης. Ο Κισαμίτης κοουτς είναι σαφώς εξελίξιμος και αποτελεί την ήρεμη δύναμη στην τεχνική ηγεσία. Έχει τον τρόπο του κι αυτός να διοχετεύει τη γνώση και την ποδοσφαιρική του άποψη και έχουν κάνει εξαιρετική χημεία με τον Τάκη Διακάκη.

Το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα θα το δείξει η πορεία. Το πρώτο μεγάλο και σημαντικό βήμα έγινε. Πολύ σημαντικό για αυτά τα Χανιωτάκια.

Οι συνθήκες πάντως είναι ιδανικές και δρομολογούν θετικές εξελίξεις…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *