Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μεικτές Χανίων: Τραγικές συνθήκες αντιμετώπισαν στο Λασίθι

Καταστάσεις που δεν συνάδουν με πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΠΟ συνάντησαν οι μεικτές Χανίων στο Λασίθι.

Τα παιχνίδια έγιναν υπό καταρρακτώδη βροχή, ωστόσο ο καιρός είναι πάντα αστάθμητος παράγοντας.

Εκείνο που δεν είναι αστάθμητος παράγοντας, αλλά αποτελεί υποχρέωση των τοπικών Ενώσεων είναι οι γηπεδικές συνθήκες που θα πρέπει να υπάρχουν και οι οποίες θα φιλοξενήσουν μικρά παιδιά.

Στην Κριτσά οι συνθήκες ήταν άθλιες, αρκεί να τονιστεί ότι υπό καταρρακτώδη βροχή, ο πάγκος των Χανίων είχε ένα υποτυπώδες σκέπαστρο, με τους παίκτες να βρέχονται συνεχώς. Το ίδιο σκηνικό και στην κερκίδα που οι ομάδες που περίμεναν τη σειρά τους για να παίξουν αλλά και οι άλλες, των Κ15, που τελείωσαν το ματς τους, να περιμένουν να ολοκληρωθεί το παιχνίδι που παρακολουθούσαν, υπό βροχή!

Στο γήπεδο υπάρχει ακόμα ένας υποτυπώδης σκεπαστός πάγκος που κάθισαν και οι αναπληρωματικοί του Λασιθίου, οι οποίοι πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, κάθισαν και σε δεύτερο ξεσκέπαστο.

Άθλια και η εικόνα των αποδυτηρίων, τα οποία μάλλον δεν είχαν διάθεση να καθαρίσουν οι υπεύθυνοι.

Το θέμα μάλλον πρέπει να φτάσει ψηλά, διότι μιλάμε για επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΟ και πόσω μάλλον όταν μιλάμε για παιδιά που την επόμενη μέρα έχουν υποχρεώσεις στο σχολείο τους και κάτω από αυτές τις συνθήκες, το κρυολόγημα ήταν εύκολη, δυστυχώς, υπόθεση.

(φωτογραφία: anatoli.com)

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.