Την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Χανίων, απέναντι στο Λασίθι, με σκορ 4-0, στο γήπεδο Μουρνιών.
Η Κ16 παραμένει στην κορυφή του 12ου ομίλου πριν από τα παιχνίδια που ακολουθούν με το Ηράκλειο, εντός (28/02) και εκτός έδρας (06/03). Στο 4’ ο Γεωργιακάκης “σημάδεψε” το δοκάρι σε πέναλτι που κέρδισε από τον Παπαδάκη και στο 28’ από ωραία συνεργασία Περάκη – Σ. Ταπανάρη ο Χαϊδεμενάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια επενέβη θετικά σε προσπάθειες των Στεφανάκη (31’) και Μπαχλιτζανάκη (37’) ο Πουλιδάκης.
Μέχρι να γίνει το 2-0 χάθηκαν ευκαιρίες με τους Γεωργιακάκη (50’, 62’), Νησιούδη (56’), Χαϊδεμενάκη (61’), Σαμαρά (62’).
Στο 67’ ο Χαϊδεμενάκης πάσαρε στον Γεωργιακάκη που ελίχθηκε ωραία στην περιοχή και πλάσαρε για το 2-0. Στο 81’ ο Κέσκος απέκρουσε το σουτ του Γεωργιακάκη, ο οποίος ένα λεπτό μετά μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ σημείωσε το 3-0. Στο 83’ ο Κέσκος σταμάτησε την προσπάθεια του Γεωργιακάκη αλλά ο Ι. Ταπανάρης με πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το τελικό 4-0.
Διαιτητής: Αγαλιώτης (Ρεθύμνου) Βοηθοί: Λιοδάκης – Μπολιώτης (Ρεθύμνου)
ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Πουλιδάκης, Καυκαλάς, Σαμαράς (67’ Ματζοράκης), Λουπάσης, Νησιούδης, Περάκης, Σ. Ταπανάρης (62’ Ι. Ταπανάρης), Γελασάκης (67’ Νταμαδάκης), Λαΐνας (62’ Παναγιωτάκης), Γεωργιακάκης, Χαϊδεμενάκης (80’ Βέρδος).
ΕΠΣ Λασιθίου Κ16 (Γιώργος Σταυρακάκης): Κέσκος, Εντβιν Κεβάνι (89’ Σφυράκης), Αναγνωστόπουλος (76’ Ποτούρης), Ερβιν Κεβάνι (89’ Μανδουράρης), Στεφανάκης, Ξωμεριτάκης (32’ Ρουσάι), Βάρδας, Μαρινάκης, Χριστοδουλάκης, Μπαχλιτζανάκης, Παπαδάκης (32’ λ.τρ. Τοπούζι).














