Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ηρακλής, κάνοντας δικό του τον Χανιώτη φόργουορντ Γιάννη Μερμίγκη (2,02 – 20 ετών).
Ο Μερμίγκης πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό στην Α2 και φέτος (μετά τη συμμετοχή στην Εθνική Νέων Ανδρών που πήρε το χάλκινο στο Ηράκλειο) παίρνει μεταγραφή στον Ηρακλή, επίσης στην Α2.
Αναλυτικα:
«Και ο Γιάννης Μερμίγκης στον ΗΡΑΚΛΗ
Το τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή φόργουορντ Γιάννη Μερμίγκη (20, 2.03) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο αθλητής είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ που έγινε στο Ηράκλειο.
Γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2003 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από τον Κύδωνα Χανίων (2014-2017, Κ16-Κ18), συνέχισε στον Προμηθέα Πάτρας (2018-2019, Κ18, Β’ Εθνική), στη ΧΑΝΘ την επόμενη σεζόν και κατόπιν στον Οίακα Ναυπλίου (2021-2022, Α2). Πέρσι ήταν στον Πανερυθραϊκό, στην Elite League.
Γιάννη, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, υγεία και δύναμη!».