Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσι: Αυτοί είναι οι όροι συμβολαίου του με το Μαϊάμι!

Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και η Ίντερ Μαϊάμι έχουν ανακοινώσει τη συμφωνία τους αλλά η μεταγραφή δεν έχει εγκριθεί ακόμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, από τη Λίγκα, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρονται στο συμβόλαιο που θα υπογράψει και στο τι προβλέπει αυτό.

Το θέμα με την έγκριση της μεταγραφής είναι καθαρά τυπικό και θα λήξει μέσα στα προσεχή 24ωρα, με τους υπεύθυνους του MLS να τρίβουν τα χέρια τους αφού αντιλαμβάνονται πως είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να γίνει στο πρωτάθλημα.

Ο Μέσι, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να πετύχει και καλύτερη συμφωνία, θα μπορούσε δηλαδή να έχει αποδεχθεί την πρόταση των Αράβων που πρόσφεραν περισσότερα από ένα δισ. ευρώ για τρία χρόνια, αλλά τελικά επέλεξε τις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι, από την οποία θα παίρνει ετησίως πολύ λιγότερα λεφτά. Καθόλου λίγα, όμως, γενικά.

Όπως αναφέρει το Sportico, οι ετήσιες απολαβές του Αργεντίνου θα είναι στα 45 εκατ. ευρώ, αυτά θα είναι τα χρήματα που θα του δίνει το κλαμπ. Από εκεί και πέρα, όμως, θα παίρνει και ένα μέρος των εσόδων που θα προκύψουν για τις Adidas και Αpple+ μετά τη συμφωνία του Μέσι με την ομάδα του Μαϊάμι, ενώ ένα ποσό θα το παίρνει και από τη Fanatics, εταιρεία που συνεργάζεται με το MLS από το 2017.

Ο Αργεντίνος θα έχει και ένα ποσοστό των μετοχών του κλαμπ αλλά δεν θα μπορεί, σε αντίθεση με ό,τι έλεγαν τα πρώτα ρεπορτάζ μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας πριν λίγες εβδομάδες, να αγοράσει κάποια άλλη ομάδα του MLS σε προνομιακή τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *