Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Μετά τη FL η αναμονή για τη Γ’ Εθνική και η …αρνητική διάθεση προέδρων

Δόθηκε το “πράσινο φως” να ξεκινήσουν οι ομάδες της FL προπονήσεις από την Δευτέρα (15/2).

Πλέον, όπως έχει αναφέρει και σε προ ημερών ρεπορτάζ του το mirrorsports.gr, υπάρχει θετικό κλίμα από τους λοιμωξιολόγους και για έναρξη προπονήσεων στη Γ’ Εθνική, κάτι που ίσως δρομολογηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου.

Αυτή ωστόσο η θετική πρόθεση “σκοντάφτει” στην άρνηση πολλών προέδρων-παραγόντων ανά την επικράτεια που δεν επιθυμούν επανέναρξη, αδυνατώντας να τραβήξουν το “οικονομικό κουπί”, εν μέσω κρίσης λόγω της πανδημίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διοικήσεις και πρόεδροι σε ποσοστό 1 προς 2, δεν επιθυμούν επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, πράγμα το οποίο φυσικά βρίσκει αντίθετους τους ποδοσφαιριστές που μεγάλο ποσοστό εξ αυτών θέλει την επιστροφή, αφού κυριολεκτικά, ζει από το ποδόσφαιρο.

Δεν ήταν τυχαίες εξάλλου οι δηλώσεις του επιθετικού του Γιούχτα Τάσου Τριανταφύλλου που μίλησε για πολλά περιστατικά και στην Κρήτη, όπου παράγοντες τηλεφωνούν στην ΕΠΟ, ζητώντας να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Εν πάση περιπτώσει, το ζήτημα της Γ’ Εθνικής αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, με τις πιθανότητες πάντως να παραμένουν “υπέρ” στην επανέναρξή της, έστω και με τροποποίηση της προκήρυξης.

mirrorsports.gr