Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Μετά το χτεσινό “χρυσό”, “ασημένιο” σήμερα για την Άννα Ντουντουνάκη στη Γαλλία

Δεύτερη στα 50 μέτρα πεταλούδας, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ στον οποίο ανήκει πλέον και η Άννα:

Με μια νέα σημαντική επίδοση από την Αννα Ντουντουνάκη συνεχίστηκε το Σάββατο η δεύτερη μέρα του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης που φιλοξενείται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αναδείχθηκε αυτή τη φορά στη 2η θέση στο αγώνισμα των 50μ. πεταλούδα, με χρόνο 26.23 επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οπως είναι γνωστό άλλωστε, την Παρασκευή, στο ξεκίνημα δηλαδή των αγώνων, κατέκτησε με μια επίσης εξαιρετική επίδοση το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα.

Ο Απόστολος Παπαστάμος κατάλαβε την 5η θέση στα 200μ. μικτή με 2.01:49.

Οσον αφορά τον Αλέξανδρο Κάχρη, κατάφερε να κολυμπήσει πολύ γρήγορα στον προκριματικό του αγωνίσματος των 800μ. ελεύθερο όπου και κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 8.06:19. Ο Κάχρης θα έχει έτσι την ευκαιρία να πάρει μέρος στον τελικό που είναι προγραμματισμένος την Κυριακή όπου θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή επίδοση.

Στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των αγώνων η Εθνική μας εκτός από τη Ντουντουνάκη κέρδισε δύο ακόμα μετάλλια με τον Απόστολο Χρήστο στα 50μ. ύπτιο (χρυσό) και στα 100μ. ελεύθερο (ασημένιο), φτάνοντας έτσι σε σύνολο τα επτά.