Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Μετά τον πατέρα, πάει και ο υιός Πετράκης στον Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Στην πρώην ομάδα του πατέρα καταλήγει όπως όλα δείχνουν ο πρώην προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Όπως αναφέρει το sportime.gr:

Το να βλέπεις πατέρα και γιο να είναι προπονητές είναι εκ των πραγμάτων σπάνιο. Υπάρχουν, όμως, παραδείγματα όπως οι Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου. Το να έχουν πάει και στην ίδια ομάδα, ελάχιστες φορές θα το δει κανείς. Γιώργος Πετράκης και Γιάννης Πετράκης φαίνεται πως θα μπουν σε αυτό το κλειστό κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έναν χρόνο πριν επέλεγε τον Γιάννη Πετράκη. Η συνέχεια γνωστή. Ο Κρητικός τεχνικός πήγε πολύ καλά και έφυγε κάποια στιγμή για να αναλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού. Τώρα όλα δείχνουν πως τα ηνία της κυπριακής ομάδας θα πάρει ο Γιώργος Πετράκης. Και όλα αυτά με τις ευλογίες του πατέρα του.

Εάν ο πρεσβύτερος πήγε με τους Ντίνο Διαμαντόπουλο και Ζήση Βρύζα έναν χρόνο πριν στην Κύπρο, ο Γιώργος Πετράκης δεν χρειάστηκε μάνατζερ και αυτό γιατί αρκούσαν οι χειρισμοί του προσεχώς προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης. Μετά από αυτή την εξέλιξη σταματούν φυσικά και οι όποιες φήμες υπήρχαν για τις σχέσεις Γιάννη Πετράκη και διοίκησης του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Μπορεί όταν αποχώρησε εκείνος να ακούστηκε διάφορα, αλλά οι σχέσεις του δεν διαταράχτηκαν με τον με τον Χριστόφορο Τορναρίτη και τους συνεργάτες του. Ό,τι έγινε, παροδικό ήταν και πάνω στην ένταση των ημερών. Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε κάποια τηλέφωνα και στην Ελλάδα και άκουσε καλά λόγια για τον υιό Πετράκη. Πολλοί είναι εκείνοι που τον πιστεύουν και τονίζουν πως στη Λαμία δεν του δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος. Το έχουν παραδεχτεί και οι άνθρωποι της ομάδας αυτό εκ των υστέρων.

Τέλος, ο 33χρονος τεχνικός έμεινε ελεύθερος από τη Ζενές Ες. Υπήρχε πρόταση ανανέωσης, αλλά ήταν διάφορα τα θέματα που έπρεπε να διευθετηθούν και ένα εξ αυτών το να πάρει την οικογένειά του εκεί. Η Κύπρος είναι πιο κοντά, η πρόκληση μεγαλύτερη και όλα αυτά έπαιξαν ρόλο.