Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα IN THE SPOTLIGHT Στίβος

Μεταγραφές αθλητών του Α.Ο.Κύδων στον Παναθηναϊκό!

Στην περίοδο των μεταγραφών τέσσερεις αθλητές του συλλόγου πήραν μεταγραφή και θα αγωνίζονται πλέον με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

-Πρόκειται για την πρωταθλήτρια των 400 μέτρων με εμπόδια και μέλος της Εθνικής μας ομάδας, την Δήμητρα Γναφάκη, η οποία με προπονητή τον Μιχάλη Μανουσάκη σημείωσε μεγάλη πρόοδο τα προηγούμενα χρόνια.  Αγωνίστηκε πολλά χρόνια με τα χρώματα του συλλόγου μας  προσφέροντας  τον καλύτερο εαυτό της. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες που θα μας κάνουν πάντα υπερήφανους γιατί  θα είναι πάντα μία αθλήτρια βγαλμένη από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και θα έχει πάντα την αγάπη και την εκτίμησή μας.

-Η δεύτερη μεταγραφή αφορά τον Μανόλη Μαριανάκη, αθλητή της Άρσης Βαρών του συλλόγου μας.  Στην  πλούσια αγωνιστική πορεία του με τα χρώματα του συλλόγου έχει  5 πρωταθλήματα ανδρών, 3 νέων ανδρών, 3 έφηβων και 3 παίδων. Εκτός από πανελλήνια ρεκόρ έχει 2 φορές 6η θέση σε Μεσογειακούς αγώνες και πολλές συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά και  Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του.

Οι άλλες δύο μεταγραφές στον Παναθηναϊκό ήταν  των σκακιστών Φίλιππου  Κουβάτσου και Αθανάσιου  Κουβάτσου οι οποίοι αγωνιζόνταν τα τελευταία δύο χρόνια  με υποσχετική στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσουν πλέον  με ελεύθερη μεταγραφή στον Αθηναϊκό σύλλογο.  Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες.