Κατηγορίες
Υποδομές

Μεταβαίνει στο Ηράκλειο η ακαδημία του Ικάρου Μουρνιών

Που συνεργάζεται με τον Παναθηναϊκό.

Τι αναφέρει η ενημέρωση της ακαδημίας

Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν μας βρίσκει με θετικό πρόσημο.

Σε ειδικές συνθήκες, η λειτουργία της σχολής μας παραμένει αδιάλειπτη, το ίδιο και οι προπονήσεις.
Έχοντας συμπληρώσει δύο μήνες λειτουργίας, ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Το επιτελείο της εταιρείας SPORTteam και ο κος Αλάσσας, έχοντας ως βασική αρχή την οργάνωση και την απόδοση εμπειριών στις αναπτυξιακές ηλικίες, έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα το πλάνο της οργάνωσης των Μικτών Περιφερειακών Ομάδων του Δικτύου PSS, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Έφτασε λοιπόν η ώρα για την πρώτη συνάντηση της Μικτής Κρήτης (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΜΙΚΤΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΗΤΗΣ). Τη Κυριακή 14/11/21 η Σχολή μας θα μεταβεί στο Ηράκλειο, με αθλητές των Κ10-Κ12-Κ14, όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση-προπόνηση παρουσία των κκ K. Αλάσσα (Υπεύθυνος Σχεδιασμού Μικτών), Κ. Μπατσινίλα (scouter SPORTteam), Γ. Μεντή (προπονητής Δικτύου PSS), για γνωρίσουν οι αθλητές μας τον τρόπο λειτουργίας της μικτής, να ενημερωθούν από τους ανθρώπους του Δικτύου για τον τρόπο επιλογής και προπονήσεων.

Οι Σχολές που αποτελούν την Μικτή είναι: : ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ (ΣΧΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ) – ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ) – ΣΧΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΣΧΟΛΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΙΚΤΗΣ : Θοδωρής Μαρταβάτζης ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ : Νεκτάριος Λουτζακλής ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΙΚΤΗΣ : Νίκος Κουρουπάκης.

Οι δράσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μικτών του Δικτύου είναι πολλές, γι’ αυτό ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους!!! Τα καλύτερα έρχονται….