Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 FOOTBALL LEAGUE

Μια διαφορετική άποψη: «Προέχει η υγεία, ας παίξουμε και το καλοκαίρι…»

Για την αγωνιστική απραξία των μικρών κατηγοριών μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης.

Με ψυχραιμία και σύνεση αντιμετωπίζει το ζήτημα της αδράνειας της Football League ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης. Ο 44χρονος τεχνικός μίλησε στο FL News για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα εν καιρώ πανδημίας τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι προτεραιότητα έχει η δημόσια υγεία ενώ το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης:

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο και στη χώρα γενικότερα:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για το ποδόσφαιρο και όλες τις ομάδες, αλλά είναι κυρίως δύσκολη για τη δημόσια υγεία. Το θέμα δεν είναι πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το θέμα είναι πότε θα εξαληφθεί ο ιός, διότι όσο εξαπλώνεται και υπάρχει ο κορονοϊός δεν γίνεται να διεξαχθεί πρωτάθλημα. Επομένως πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, διότι η υγεία είναι πάνω από όλα, η υγεία έχει προτεραιότητα και όχι το ποδόσφαιρο. Θα παίξουμε όταν μας επιτραπεί, αρκεί να μην υπάρχει η πανδημία. Έχουμε χρόνο, ας παίξουμε και το καλοκαίρι».

Για τη συνεργασία του με την διοίκηση της Νίκης:

«Η συνεργασία με την διοίκηση της Νίκης είναι άψογη, είναι η καλύτερη συνεργασία που θα μπορούσα να έχω. Είναι όλοι κοντά στην ομάδα και μου αρέσει η νοοτροπία και η αντίληψη που έχουν για το ποδόσφαιρο».

goalpost.gr