Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Μινώταυρος: Απαρτία, εναρμόνιση καταστατικού και βελτίωση γηπεδικών εγκαταστάσεων

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Μινώταυρου την Τετάρτη το βράδυ.

Θέμα η ομόφωνη υπερψήφιση στη ΓΣ της εναρμόνισης του καταστατικού του συλλόγου βάσει του νέου αθλητικού νόμου

Η ενημέρωση του Μινώταυρου:

Με ικανοποιητική απαρτία πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση στο σωματείο μας, αποκλειστικό θέμα της οποίας ήταν η εναρμόνιση του καταστατικού βάσει των απαιτήσεων που επιβάλλει ο νέος αθλητικός νόμος.

Η εναρμόνιση υπερψηφίστηκε ομόφωνα.

Στο πλαίσιο της ΓΣ πραγματοποιήθηκε και γενική ενημέρωση για τρέχοντα θέματα που απασχολούν το σωματείο μας και για τα οποία το ΔΣ εξουσιοδοτήθηκε να λάβει αποφάσεις.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Μινωταύρου, Γιάννης Σπυριδάκης σημειώνει τα εξής:

«Το νέο ΔΣ συνεχίζει να ενεργεί στα πλαίσια της αναβάθμισης και τακτοποίησης του συλλόγου. Ετσι, με έκτακτη ΓΣ αποφασίσαμε την εναρμόνιση του καταστατικού μας σύμφωνα με τις επιταγές του νέου αθλητικού νόμου, παρότι και αθλητική αναγνώριση διαθέτουμε και επικαιροποιημένη εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ.

Να ευχαριστήσω τα μέλη για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τη δικηγόρο Χανίων, κα Κουλουριώτη Σταματίνα για τις -για ακόμη μια φορά- αμισθί πολύτιμες νομικές της υπηρεσίες.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά την οικογένεια Καντηλιεράκη και την εταιρεία “Ακμή Μπετόν” για τη γενναία δωρεά στην εξυγίανση του περιβάλλοντος χώρου, τον οποίο σκοπεύουμε να διαμορφώσουμε με υπαίθρια όργανα γυμναστικής, τον οποίο θα διαθέσουμε για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Ελπίζω σύντομα οι θεσμικοί φορείς του τόπου μας να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις-υποσχέσεις τους, οι οποίες δόθηκαν σε πρόσφατες συναντήσεις μας και να συμβάλουν στην περαιτέρω αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας των εγκαταστάσεων μας.

Τέλος, θέλω δημόσια να συγχαρώ τους συναδέλφους στο ΔΣ, Γιώργο Τσουβαλά και Βασίλη Μπομπολάκη για το άριστο έργο που επιτελούν σε ό,τι αφορά τη συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου μας».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια των εργασιών αναβάθμισης των εγκαταστάσεων το ΔΣ του ΑΟ Μινωταύρου Μουρνιών θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρεία “ΑΚΜΗ ΜΠΕΤΟΝ” και προσωπικά την οικογένεια Καντηλιεράκη για τη δωρεά εργασιών και υλικών που αφορούσαν την εξυγίανση του περιβάλλοντος χώρου πέριξ του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Μουρνιών.

Ο συγκεκριμένος χώρος προγραμματίζεται ν’ αξιοποιηθεί ως υπαίθριο γυμναστήριο για τις ομάδες και θα είναι διαθέσιμο για ολόκληρη την τοπική κοινωνία, με την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *