Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Μινώταυρος: Νέος διοικητικός “αέρας” με πρώην παίκτες που έγραψαν ιστορία

Στα διοικητικά του Μινώταυρου θα εμπλακούν πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο τοπικό και κρητικό ποδόσφαιρο.

Αυτό αναμένεται να επισφραγιστεί με τις εκλογές που θα γίνουν στις 8 Ιουνίου αφού στις προγραμματισμένες σήμερα Τρίτη (31/5) δεν υπήρξε απαρτία.

Μια κίνηση συσπείρωσης από την ομάδα των ποδοσφαιριστών που είχε μια πολύ πετυχημένη παρουσία στο κρητικό ποδόσφαιρο την προηγούμενη εικοσαετία σε συνεργασία με γονείς από την πολυπληθή ακαδημία και έμπειρους παράγοντες του συλλόγου αναλαμβάνει τις τύχες του Μινώταυρου.

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του προηγούμενου ΔΣ και την μη κατάθεσης υποψηφιότητας από τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Κοτσάκη και την ομάδα του, μένουν να διενεργηθούν τυπικά οι εκλογές προκειμένου να ορισθεί το νέο ΔΣ.

Υποψήφιοι οι Σπυριδάκης , Μπομπολακης, Γαβαλακης, Ντουμπαναρακης, Χατζηγιάννελης, Αγγελάκης, Ζαχαράκης,Παπαδάκης, Τσουβαλας, Χατζάκης,Καψομενακης ,Τορακης, Κρινοπουλος,Χατζάκης, συμβολικά ο ιστορικός παράγοντας του Μινώταυρου Κανάκης Φραγκιαδάκης και σε έξω διοικητικό ρόλο ο εμβληματικός αρχηγός Χρήστος Νταγκουνακης.

Πρώτο θέμα η επιλογή προπονητή και ο σχεδιασμός, εξελίξεις που αναμένονται μετά την τυπική εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για τις 8 Ιουνίου.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.