Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Μινώταυρος: “Πιστοί στο πλάνο μας με την αξιοποίηση παιδιών από την ακαδημία μας!”

Ανακοίνωση Μινώταυρου μετά την ήττα από τον Γρανίτη.

Το άσχημο αποτέλεσμα με την ήττα από τον Γρανίτη με το, σίγουρα όχι ευχάριστο, σκορ 5-1 μπορεί να δημιουργεί στεναχώρια στις τάξεις της ομάδας μας, από την άλλη υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία εν όψει τόσο της ολοκλήρωσης της φετινής χρονιάς όσο και των προσδοκιών που υπάρχουν για την επόμενη.

Ο Μινώταυρος έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος γιατί μένει πιστός στο πλάνο που έχει χαράξει με τα νέα παιδιά τα οποία αναδεικνύονται συνεχώς από τις ακαδημίες του. Για ένα ακόμα παιχνίδι άλλωστε έπαιξε βασικός ο Κωνσταντίνος Καυκαλάς ο οποίος όσο περνά ο καιρός δείχνει ν’ ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας ενώ στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Γαλατά αγωνίστηκε για περισσότερα από 20 λεπτά -για δεύτερη φορά μετά το ματς με τη Δόξα- ο Γιάννης Φιωτάκης, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Επίσης, ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Νίκος Χατζάκης, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή απ’ τον Βασίλη Κούτα, ποδοσφαιριστής που προέρχεται και αυτός από το τμήμα της Κ16.

Ο Μινώταυρος προσδοκά σε ανάλογη συνέχεια και με άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές μαζί με αυτούς που αγωνίζονται ήδη από την αρχή της σεζόν.

Οπως όλα δείχνουν το μέλλον του Μινωταύρου προβλέπεται ιδιαίτερα αισιόδοξο, με το σωματείο μας να παραμένει σταθερό στο στόχο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *