Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Μινώταυρος: Τα κέρδη της ακαδημίας στο Ρέθυμνο

Η αναφορά της ομάδας των Μουρνιών για την παρουσία των υποδομών της ομάδας και τη συμμετοχή τους σε τουρνουά στο Ρέθυμνο.

Μια σπουδαία εμπειρία στο Ρέθυμνο έζησαν δεκάδες ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας. Ειδικότερα τα τμήματα από τις κατηγορίες Κ16 μέχρι και Κ10 είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο της Σοχώρας όπου και αγωνίστηκαν σε τουρνουά που διοργανώθηκε με την συμμετοχή του Αστέρα Ρεθύμνου αλλά και της Ακαδημίας ΟΦΗ / Ρέθυμνο, η οποία εντάσσεται στο δίκτυο ακαδημιών του ΟΦΗ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές επιβεβαίωσαν στα παιχνίδια που έδωσαν το ταλέντο και τις ικανότητές τους, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες. Συνολικά πήραν μέρος 95 ποδοσφαιριστές, παρουσιάζοντας μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, η οποία συνδυάστηκε επίσης από την εξαιρετική τους συμπεριφορά και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Η αποστολή για τον Μινώταυρο στο τουρνουά του Ρεθύμνου ήταν γενικότερα μια πολύ καλή εμπειρία για όλο το σύλλογο, αποκομίζοντας άλλωστε τα καλύτερα σχόλια από τους διοργανωτές. Συνολικά στο Ρέθυμνο βρέθηκε ένας αριθμός 160 συνολικά ατόμων αν ληφθούν υπόψη ότι μαζί με τους ποδοσφαιριστές βρέθηκαν αρκετοί γονείς αλλά και συνοδοί.

Ο Μινώταυρος ευχαριστεί τους ανθρώπους στο Ρέθυμνο για την πολύ καλή φιλοξενία και όπως δεσμεύτηκε και ενώπιον τους, αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ανταποδώσει, διοργανώνοντας ανάλογο τουρνουά το οποίο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο γήπεδο των Μουρνιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.