Κατηγορίες
Τοπικό

Μινώταυρος: “Θετικός ο απολογισμός της Κ16 στο α’ μισό της σεζόν”

Ο Μινώταυρος κάνει απολογισμό για την ομάδα της Κ16.

Αναλυτικά:

Με θετικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για το τμήμα Κ16 των Νέων Μινωταύρου.

Η ομάδα μας έχει καταφέρει να έχει μέχρι σήμερα μία εξαιρετική πορεία στη σεζόν, όπως μαρτυρά ο απολογισμός της, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη αρκετά παιδιά ξεκίνησαν να παίρνουν ευκαιρίες με τις μεγάλες ομάδες και ειδικότερα με αυτή των Νέων Μινωταύρου η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Πρόκειται για παίκτες γεννηθέντες το 2008, Ντουντουνάκης, Σακουάλος και Πατεράκης και το 2009 όπου πρόκειται για τους Καρυστινό, Κρινόπουλο και Γκιόκα.

Οπως επισημαίνει ο προπονητής του τμήματος Κ16, Γιάννης Λιουδάκης: «Με θετικό απολογισμό κλείνει ο πρώτος γύρος για την ομάδα μας και αυτό οφείλεται στη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις αλλά και στην προσπάθεια που κάνουν για να βελτιωθούν. Στόχος για μας είναι να ετοιμάσουμε τα παιδιά της Κ16 ώστε να μπορούν να σταθούν σε ανδρικό επίπεδο και αυτό φαίνεται από τα παιδιά που έχουν συμμετοχές με τους Νέους Μινωταύρου στο Β’ τοπικό. Παράλληλα, επιχειρούμε και τη συμμετοχή σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο όπως στην πρώτη ομάδα του Μινωταύρου ενώ με την συνεργασία που έχουμε με τον ΟΦΗ ελπίζουμε ότι κάποιο παιδί που έχει ταλέντο και όρεξη για δουλειά θα φτάσει ακόμα ψηλότερα».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Μινώταυρου, Αποστόλης Τζόκας, σημειώνει τα εξής: «Κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό μας για τα τρία τμήματα των ομάδων Κ16, Κ14 και Κ13 διαπιστώνουμε εύκολα την καλή πορεία που είχαν αυτούς τους μήνες στα πρωταθλήματα τους. Ομως δεν θα ήθελα να σταθώ στα νούμερα… Αυτό που με χαρά διαπιστώνω είναι ότι οι παίκτες έχουν δεθεί αρμονικά με τους προπονητές τους, χαίρονται να παίζουν για την ομάδα τους και δίνουν το χέρι στον αντίπαλο. Χαίρομαι σίγουρα για τις πορείες των τμημάτων αλλά πολύ περισσότερο χαίρομαι για την ατομική βελτίωση κάθε παιδιού ξεχωριστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό τους προπονητές, Λιουδάκη, Κούτα και Θάνο αντίστοιχα, για τη δουλειά και τον επαγγελματισμό τους. Σίγουρα κάποια από αυτά τα παιδιά του χρόνου θα τα βλέπουμε στις ανδρικές μας ομάδες και ίσως κάποια από αυτά τη νέα σεζόν να συμμετέχουν στις ομάδες Κ15 και Κ17 του ΟΦΗ».

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Κ16

26 συνολικά οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν.

13 τα παιχνίδια που δόθηκαν (+1 ρεπό)

11 οι νίκες που σημειώθηκαν, ενώ υπήρξαν 2 ισοπαλίες και μία ήττα.

60 τα τέρματα που επιτεύχθηκαν.

15 γκολ το παθητικό της ομάδας.

10 διαφορετικοί οι σκόρερ (Γκιόκας 16 γκολ, Ντουντουνάκης 9, Χάμπας 8, Μπουζουνιεράκης 5, Οσμανλάρι 5, Ναζίφις 4, Πατεράκης 4, Βεργεράκης 3, Σακουάλος 1, Σπανουδάκης 1).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *