Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Μινώταυρος: Τιμή στον διαχρονικό παράγοντα Κανάκη Φραγκιαδάκη (Pics)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Μινώταυρου στο ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου, τιμήθηκε ο ιστορικός παράγοντας της ομάδας, Κανάκης Φραγκιαδάκης.

Ο Κανάκης είναι από τους πλέον αυθεντικούς και αγνούς παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον Μινώταυρο, όντας ένας ακούραστος εργάτης του συλλόγου.

Η νέα διοίκηση του Μινώταυρου δεν τον ξέχασε φυσικά και τον τίμησε στην εκδήλωση που έγινε την περασμένη Δευτέρα (8/8).

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Τα ΔΣ του Μινώταυρου και Νέων Μινώταυρου, ευχαριστουν ολόκληρη την τοπική και αθλητική κοινωνία του νόμου μας για την μαζική παρουσία τους , στις εκδήλωσεις που έγιναν στο ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον δήμαρχο κ Σημανδηράκη τους αντιδημάρχους και όλους τους αιρετούς, τον πρόεδρο κ Κωνσταντινίδη και σύσσωμο το ΔΣ της ΕΠΣ ΧΑΝΊΩΝ, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Αντώνη Τσαπατακη, όλους τους εκπροσώπους σωματείων , φορέων, γονείς, αθλητές και συντοπίτες για την υποστήριξη. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους φίλους εθελοντές που φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και η βοήθεια τους είναι ανεκτίμητη . Ευχαριστούμε τους χορηγούς, τον Ανδρέα Μανωλαρακη και Νίκο Καρκάνη με τα συγκρότηματα τους και όλους οσους με τον ένα η τον άλλο τρόπο βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθουν οι εκδήλωσεις με ασφάλεια και καλή διάθεση.

Ειδική μνεία σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθει ένα αξιοπρεπέστατο πόσον υπερ της ΕΛΕΠΑΠ.

Τέλος στις 8/8 με συγκίνηση τιμήθηκε απ’ το σωματείο μας για την τεράστια , πολύετη προσφορά , του ο ιστορικός παράγοντας Κανάκης Φραγκιαδάκης. “Κανακη δεν υπάρχουν λόγια …σε ευχαριστούμε για όλα”

Η παρουσία όλων , μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *