Κατηγορίες
Τοπικό

Μινώταυρος: Το δράμα του Κοκολάκη και η αφιέρωση

Από κηδεία κατευθείαν στο γήπεδο ο παίκτης του Μινώταυρου στον οποίο η ομάδα του αφιερώνει τη νίκη επί του Γρανίτη.

Η ανάρτηση του Μινώταυρου:

“Αφιερωμένη η νίκη στον Κοκολάκη…

Σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας θέλει να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή μας, Μπάμπη Κοκολάκη, ο οποίος λίγες ώρες πριν το παιχνίδι στην Αγ. Μαρίνα απέναντι στον Γρανίτη βρέθηκε στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να θρηνεί την απώλεια κοντινού αγαπημένου του προσώπου.
Ο Κοκολάκης αμέσως μετά την κηδεία ήρθε στο γήπεδο, με τον προπονητή μας να τον περνά στο παιχνίδι στο 55ο λεπτό, παρότι ήταν στη δική του διακριτική ευχέρεια για το τι θ’ αποφάσιζε να κάνει όταν μόλις δύο ώρες πριν από την έναρξη έπρεπε να παραστεί στο τελευταίο αντίο του ανθρώπου του…
Τα λόγια είναι περιττά, με όλη την οικογένεια του Μινώταυρου να νιώθει την ανάγκη να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στον Κοκολάκη γι’ αυτό το τραγικό νέο και για τη στενοχώρια που του έχει προκαλέσει. Ελπίζουμε η μεγάλη νίκη για την ομάδα μας επί ενός τόσο ποιοτικού αντιπάλου να απάλυνε μερικώς τη θλίψη του. Η νίκη είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν.
Πέραν των παραπάνω, τέλος, ο Μινώταυρος ευχαριστεί τη διοίκηση του Γρανίτη για τη φιλοξενία της ομάδας μας και ειδικότερα τον κ. Αρη Σοϊλεντάκη.
Ευχόμαστε στον Γρανίτη καλή συνέχεια στη σεζόν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *