Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Μινώταυρος: Ξεκίνημα προπονήσεων με όνειρα

Αγιασμός και ξεκίνημα νέας σεζόν για τον Μινώταυρο!

Στις πρώτες μέρες προετοιμασίας για τη νέα περίοδο βρίσκεται ο Μινώταυρος. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μάλιστα την Πέμπτη (3/8) το απόγευμα τον καθιερωμένο αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας Μουρνιών, παπα-Γιάννης Δρακακάκης, παρουσία των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών, μελών του τεχνικού τιμ και της διοίκησης.

«Ξεκινάμε επισήμως με τον καθιερωμένο αγιασμό μια χρονιά όπου προσδοκούμε να είναι ακόμη καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, αφού οι προπονητές, συμπληρώνοντας τον δεύτερο χρόνο τους είναι πιο εξοικειωμένοι με την ομάδα ενώ το ίδιο ισχύει και με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μάθει να δουλεύουν καλύτερα», επεσήμανε ο πρόεδρος του σωματείου, Γιάννης Σπυριδάκης, μιλώντας από ‘κει και πέρα για τις προσθήκες που έγιναν, αλλά και ποιος είναι ο φετινός στόχος για τον Μινώταυρο. «Οι προσθήκες που έχουν γίνει, είναι με έμπειρους αλλά και μικρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δίνουν στην ομάδα μας μια μεγαλύτερη ποιότητα» σημείωσε. «Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε στο μοτίβο που έχουμε επιλέξει προκειμένου ν’ αναδεικνύουμε και να βελτιώνουμε τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή. Ο στόχος για τον Μινώταυρο φέτος είναι να έχει μια καλύτερη βαθμολογικά πορεία σε σχέση με πέρσι και να είναι αντάξιος του βαρύ και ιστορικού ονόματος το οποίο φέρει. Σε ένα πρωτάθλημα το οποίο όμως έχει ιδιαιτερότητες, αφού έχουν ξεπεραστεί τα όρια του ερασιτεχνισμού, τουλάχιστον γι’ αυτή τη χρονιά σε σχέση με τις αμοιβές των ποδοσφαιριστών. Εχουμε φτάσει σ’ ένα επίπεδο όπου τα χρήματα που δίνονται στο τοπικό να είναι αντίστοιχα με την Super League 2, αλλά και κοινωνικά προκλητικά… Παρ’ όλα αυτά, εμείς συνεχίζουμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από το ευρύτερο περιβάλλον στους στόχους που θέτουμε και νομίζουμε ότι είναι η σωστή τακτική του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου», ήταν οι δηλώσεις από τον Γ. Σπυριδάκη.

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του δήλωσε από τη δική του πλευρά ο προπονητής, Βασίλης Κούτας.

«Εύχομαι για τη νέα χρονιά όλος ο κόσμος που απασχολείται με το τοπικό να έχει υγεία. Εμείς θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα από πέρσι, θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια σε καλό ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρσι», είπε. «Εχουν έρθει καινούργια παιδιά σε νεαρή κυρίως ηλικία, αλλά και κάποια με εμπειρία που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Θα περάσουμε κάποια πράγματα στην τακτική, τα οποία δεν μπορέσαμε να περάσουμε πέρσι και από ‘κει και πέρα ο στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στην πεντάδα. Πιστεύω ότι αυτό είναι εφικτό, αρκεί να έχουμε υγεία γιατί στο ποδόσφαιρο παίζουν σίγουρα κι άλλοι εξωγενείς παράγοντες ρόλο. Πιστεύω όμως ότι με αυτό που βλέπω στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας έχουμε τις δυνατότητες για να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρσι και ειδικότερα μέσα στην πεντάδα», κατέληξε ο προπονητής του Μινωταύρου.

Παρόντες στην προπόνηση και τον αγιασμό ήταν τα περισσότερα από τα νέα αποκτήματα του Μινωταύρου με εξαίρεση τον Βαγγέλη Νταγκουνάκη.

Αυτός που μίλησε, ήταν ο Μπάμπης Κοκολάκης, που αποτελεί ένα από τα σημαντικά αποκτήματα φέτος της ομάδας μας.

«Η επιλογή που έκανα, ήταν ξεκάθαρη γιατί πιστεύω ότι ο Μινώταυρος είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στα Χανιά, οπότε δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια καλύτερη επιλογή για μένα», είπε ο Κοκολάκης, ο οποίος είπε στη συνέχεια ότι νιώθει… δυνατός για τη χρονιά που έρχεται. «Θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και από ‘κει και πέρα όσο δουλέψουμε και όσο δώσουμε, αυτό θα πάρουμε. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, νιώθω δυνατός, πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η νέα αγωνιστική περίοδος για να δούμε τι θα κάνουμε», ήταν οι δηλώσεις του Κοκολάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *