Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT

“Μουρμούρες” για τα… αστρονομικά σκορ στο τοπικό Χανίων

Αρκετά τα φαινόμενα “αστρονομικών” σκορ στο τοπικό Χανίων.

Ελκυστικά για τις ομάδες και για τον κόσμο που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, αλλά, επειδή μιλάμε για τοπικό και όχι για Εθνικό ή επαγγελματικό πρωτάθλημα, έχει αρχίσει ήδη συζήτηση για το αν αυτά τα σκορ εξυπηρετούν το ιδεώδες ενός τοπικού πρωταθλήματος, ειδικά σε μια εποχή που πολλές ομάδες, λόγω covid, παρουσιάζονται ανέτοιμες, ελλιπείς και χωρίς “βάθος” όπως κάποιες άλλες.

Σε ένα τοπικό πρωτάθλημα που κάποιοι σύλλογοι πείστηκαν την ύστατη ώρα από την Ένωση να παίξουν για να μην αλλοιωθεί η δομή του πρωταθλήματος, ωστόσο εμφανίζονται εξαιρετικά αδύναμες σε σχέση (προφανώς) με κάποιες άλλες, λόγω των συνθηκών που επικρατούν και λόγω άλλων δεδομένων και που επίσης πρόκειται για ομάδες που σε πολλές περιπτώσεις έχουν μικρά παιδιά στη σύνθεσή τους, καλό είναι, κατά την προσωπική μας άποψη, να τηρείται ένα είδος fair play από τους ισχυρούς. Να υπάρχει δηλαδή ένας “αόρατος κόφτης” όταν το σκορ πάει να …ξεφύγει! Eξάλλου η νίκη, σε κάθε περίπτωση, δίνει 3 βαθμούς…

Και άλλη αξία έχει να φτάνεις σε μια τεράστια σε εύρος νίκη όταν ξέρεις ότι ο αντίπαλος είναι δυνατός, ανταγωνιστικός και πλήρης και άλλο όταν ξέρεις ότι ο αντίπαλος με το ζόρι κατεβάζει 11άδα…

Εδώ “κοτζάμ” Λίβερπουλ “φρέναρε” τις προάλλες απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σεβόμενη την ιστορία της, σε ένα ματς που αντί για 0-5 θα μπορούσε, αν συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό, να λήξει (στην κυριολεξία) με διπλάσιο σκορ!

Εμείς απλώς, καταθέτουμε την άποψη μας, αφουγκραζόμενοι τα, σε πολλές περιπτώσεις και σε χρονικό εύρος αρκετών εβδομάδων, αρκετά αρνητικά σχόλια που υπάρχουν, εξαιτίας των παραπάνω.

Καλό μήνα σε όλους!

mirrorsports.gr