Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Μπαΐροβιτς: “Ανυπομονούμε για το παιχνίδι!”

Οι δηλώσεις του επιθετικού των Χανίων, Αντμίρ Μπαΐροβιτς, για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Καλαμάτα (31/10, 15:00).

Η αρχική του τοποθέτηση: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό από τον Αύγουστο και περιμέναμε να έρθει αυτή η στιγμή, όλοι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, το περιμένουμε και ανυπομονούμε γι’ αυτό».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να παίξει επίσημο παιχνίδι έπειτα από αρκετό καιρό: «Δεν είναι δύσκολο, μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, αγαπώ αυτό που κάνω. Το ότι δεν παίζαμε επίσημο παιχνίδι για μερικούς μήνες δε σημαίνει τίποτα, δώσαμε φιλικά παιχνίδια, που δεν είναι το ίδιο με επίσημο παιχνίδι, αλλά ήταν αρκετά για να βρούμε ρυθμό».

Για τους στόχους του: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με ό,τι μπορώ να κάνω και μετά θα κοιτάξω τα γκολ και ελπίζω να πετύχω τα γκολ που χρειάζεται η ομάδα».

Για το πώς νιώθει στα Χανιά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες, τον προπονητή, την ομάδα και όλους τους ανθρώπους της. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και μας παρέχουν όσα χρειαζόμαστε για να προετοιμαζόμαστε καλύτερα για τους αγώνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».