Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Τοπικό

Μπαμπουνάκης: “Πρωταγωνιστής και του χρόνου ο Νέος Κισσαμικός”

“Θέλουμε να πετύχουμε δύο συνεχόμενες ανόδους”.

Για τη σπουδαία επιτυχία της ανόδου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Γαύδος FM 88,8” και στον δημοσιογράφο Βασίλη Φουντουλάκη, ο έμπειρος επιθετικός του Νέου Κισσαμικού, Μιχάλης Μπαμπουνάκης.

“Είμαστε χαρούμενοι για την άνοδο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε γιατί ουσιαστικά επιτεύχθηκε με μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είμαστε λίγοι. Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή μας τον Χρήστο Πελέκη που δούλεψε πολύ για να φτάσουμε στην άνοδο “, επεσήμανε ο Μπαμπουνάκης.

Για το γεγονός ότι ο Νέος Κισσαμικός αποτελεί τη συνέχεια του Κισσαμικού τόνισε, “Ακόμα μας πικραίνει αυτό που έγινε με τον Κισσαμικό, ωστόσο δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας στη νέα προσπάθεια που κάνουμε για να φτάσουμε τον Νέο Κισσαμικό όσο πιο ψηλά γίνεται και παράλληλα να μπορούμε να αναδεικνύουμε νέα ταλέντα”.

Για τη νέα χρονιά ανέφερε ότι, “στόχος μας είναι η άνοδος στην Α’ ΕΠΣΧ. Αυτό είχαμε θέσει ως στόχο εξ αρχής, να πετύχουμε δηλαδή δύο απευθείας ανόδους”.

Ο Μιχάλης Μπαμπουνάκης επεσήμανε ότι υπάρχουν ελλείψεις σε υποδομές στην Κίσαμο, ενά αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του τον Άρη Σούδας τον οποίο χαρακτήρισε δίκαιο πρωταθλητή απέναντι σε πολύ καλές ομάδες στην Α’ ΕΠΣΧ.

(Φώτο: sadentrepesai)