Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Μπέος για ποδόσφαιρο και Βόλο: “Θα χαρώ να πω άντε γεια! Εμένα η δουλειά μου έχει τελειώσει” (Vid)

Την πρόθεση του να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τον χώρο του ποδοσφαίρου και από τα διοικητικά του καθήκοντα έκανε γνωστή ο Αχιλλέας Μπέος.

Σε τηλεοπτική του παρουσία (TRT) το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχει δείξει το fund από το εξωτερικό, για να τονίσει ότι η δική του δουλειά έχει… τελειώσει.

 «Εγώ δημιούργησα κάτι που ίσως είναι παγκόσμιο φαινόμενο και χαίρομαι ιδιαίτερα και το σημαντικότερο είναι αυτό το καράβι να πιάσει ήρεμα νερά και λιμάνι, και αυτό θα ολοκληρωθεί με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου ώστε ο χρόνος μου όλος να αφοσιωθεί 100% στην πόλη» ήταν τα λόγια του κου Μπέου, για να επαναλάβει ότι ο ΝΠΣ Βόλος είναι δημιούργημα και καμάρι του κιόλας(!), έχοντας αποφασίσει να απεμπλακεί από τα διοικητικά του ποδοσφαίρου.

 «Είναι δημιούργημά μου αλλά και καμάρι μου κιόλας. Θα είμαι φίλαθλος και θα παρακολουθώ. Το ποδόσφαιρο το λατρεύω. Δεν θέλω όμως πλέον διοικητικά γιατί υπάρχουν πολλά «εάν», πολλά προβλήματα, πολλά κενά στο γίνεσθαι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Εξελίξεις, άνθρωποι που έχουν εμμονή να διοικούν με περίεργους τρόπους. Εγώ είμαι υποχρεωμένος, λόγω του χαρακτήρα μου να έρθω σε σύγκρουση με τέτοια φαινόμενα και ως εκ τούτου δεν θέλω να έρθω σε σύγκρουση. Θέλω να ηρεμήσω» τόνισε.

Όσον αφορά τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών σημείωσε: «Έχω δηλώσει εδώ και 2 μήνες ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από fund του εξωτερικού. Έχει έρθει ο δικηγόρος και οι εκπρόσωποι και νοίκιασαν και δύο διαμερίσματα. Είναι στο καθεστώς ελέγχου και έχουν καταθέσει και μία προκαταβολή. Δεν έχουν δικαίωμα διοίκησης αλλά θα χαρώ πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η κατάσταση και να πω… άντε γεια. Εμένα η δουλειά μου έχει τελειώσει».

metrosport.gr