Ένα ασυνήθιστο περιστατικό είχαμε το βράδυ της Τρίτης μέσα στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» στην Πάτρα, όπου άνδρας βρέθηκε εκεί την ώρα προπόνησης ομάδων και μετά από λογομαχία, χτύπησε προπονητή.
Η αφορμή φέρεται να έρχεται από τα γεγονός ότι η κόρη του άνδρα η οποία είναι διαιτητής είχε σφυρίξει αγώνες ηλικιακού πρωταθλήματος πόλο το σαββατοκύριακο.
Οι πληροφορίες λένε, ότι ο προπονητής είχε κάνει παράπονα στην διαιτητή για την απόδοση της στους αγώνες εκφράζοντας παράπονα ότι αδικήθηκε και σήμερα ήρθε ο πατέρας της στο κολυμβητήριο και ακολούθησε επεισόδιο.
Ο προπονητής έπεσε κάτω μετά από την μπουνιά και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Μάλιστα, ο άνδρας που έριξε την μπουνιά, είναι γνωστό πρόσωπο στον χώρο του υγρού στίβου.
pelop.gr








