Κατηγορίες
Βόλεϊ IN THE SPOTLIGHT

Mπουρμπάκης για άνοδο ΣΦΠΧ στην Α2 βόλεϊ: “Μικρά και σταθερά βήματα”

Δηλώσεις στο mirrorsports.gr έκανε ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΣΦΠΧ, Δήμος Μπουρμπάκης.

Αναφέρθηκε στην άνοδο στην Α2, αλλά και στις νεες προοπτικές που, ενεχομένως ανοίγει αυτή…

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπουρμπάκη:

Πόσο δύσκολη ήταν η διαδικασία ανόδου για την ομάδα σου;

Η επιτυχία της ανόδου ήρθε πολύ δύσκολα γιατί αντιμετωπίσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα στην κατάρτιση της ομάδας καθώς στην ίδια θέση χάσαμε λόγω τραυματισμών τρεις παίκτες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να αλλάξουμε θέση σε άλλους παίκτες για να αγωνιστούν σε ρόλους που δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί σχεδόν ποτέ στην καριέρα τους.

Επειδη γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, η ομάδα έχει κάνει πλάνο για τη νέα χρονιά;

Υπάρχει ένα βασικό πλάνο για την επόμενη χρονιά αλλά τώρα με το δεδομένο ότι έχει ανέβει η ομάδα πρέπει να κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα.

Υπάρχει υπόβαθρο σε νέα παιδιά ώστε να υπάρξει προοπτική;

Σχεδόν όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα είναι από τις υποδομές μας με εξαίρεση δύο που είναι φοιτητές εδώ και χρόνια στο Πολυτεχνείο και ουσιαστικά είναι και αυτοί σαν δικά μας παιδιά. Οι υποδομές είναι αυτές που τροφοδοτούν συνέχεια την 1η ομάδα μας.

Είναι εφικτό να δούμε το χανιώτικο βόλει σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο; Πχ στην Α1 όπως τουλάχιστον το επεδίωξε πριν από χρόνια;

Το επόμενο βήμα είναι να σταθεροποιηθεί στην A2 στην κατηγορία την οποία ανεβήκαμε με την πάροδο των χρόνων. Aν το πετύχουμε αυτό τότε θα μπορούμε να ξανασυζητήσουμε για περαιτέρω άνοδο σε άλλη κατηγορία. Πρέπει να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *