Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Μυροφορίδης: “Για κάποιους υπάρχει μόνο η Σούπερ Λιγκ. Άγνωστη λέξη στην Ελλάδα ο σεβασμός στον επαγγελματία”

Δηλώσεις από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Χανιά, Παύλο Μυροφορίδη.

Τονίζει ότι είνα παράλογο να μην ξεκινά η Σούπερ Λιγκ 2,τη στιγμή που παίζει η Σούπερ Λιγκ και μιλάει για ασέβεια στον Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

“Δυστυχώς ποδόσφαιρο στην Ελλάδα υπάρχει μόνο στη Σούπερ Λιγκ. Δεν υπάρχει πιο κάτω παρόλο που είναι επαγγελματικές οι κατηγορίες. Στο εξωτερικό σέβονται τον επαγγελματία. Είναι άγνωστη λέξη στην Ελλάδα ο σεβασμός στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή”.

Απευθυνόμενος στα κέντρα αποφάσεων αναφέρει:

“Δεν ξέρω τι κάνετε αυτή τη στιγμή. Βλέπετε μόνο την Σούπερ Λιγκ και δεν βλέπετε τις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες. Πρέπει να σταματήσετε το “κρυφτό” και να αναλάβετε τις ευθύνες. Καταντάει αστείο. Έχετε σταματήσει τις προπονήσεις σε επαγγελματικές ομάδες, παίζοντας την ίδια ώρα η Σούπερ Λιγκ. Αν δεν έπαιζε κανείς, δεν θα μιλούσε κανείς. Παίζει η Σούπερ Λιγκ που έχει κατά 70% ξένους ποδοσφαιριστές και εμείς αφαιρούμε το δικαίωμα στην Σούπερ Λιγκ 2 και στην Φούτμπολ Λιγκ που έχει το 90% των Ελλήνων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Είναι ασέβεια και εμείς δεν θα γίνουμε δημόσιοι κίνδυνοι. Εμείς θα τηρούμε τα πρωτόκολλα”.

mirrorsports.gr