Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Μυροφορίδης: “Σε καλή κατάσταση η ομάδα, ταιριάζουμε με Βοσνιάδη”

Τι αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής των Χανίων λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των Χανίων στην Σούπερ Λιγκ 2.

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο των Χανίων, ΣΚΑΙ Γαύδος FM 88,8 έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Χανιά Παύλος Μυροφορίδης.

Δείτε τα πιο σημαντικά όσων είπε (απομαγνητοφώνηση mirrorsports.gr):

Για την πολύμηνη αναμονή: “Ήταν ένα κακογραμμένο έργο. όλη η κοινωνία αντιμετωπίζει πρόβλημα. Δεν ήταν όμως επιτρεπτό να παίζει η πρώτη κατηγορία και όχι η δεύτερη. Ήταν unfair, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ”.

Για το γεγονός ότι Δόξα αντιμετωπίζει θέμα αδειοδότησης: “Θα ‘ναι σημαντικό να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε 12. Αν φύγει η Δόξα δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός από κάτω. Στην “ουρά”. Το φετινό πρωτάθλημα έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών. Βέβαια όποιος θέλει να δει ματσάρες να βάλει Αγγλία. Εδώ τα παιδιά θα έχουν προβλήματα, δεν θα έχουν τρεξίματα. Όλες οι ομάδες θα είναι στο ίδιο καζάνι. Πρέπει να επιβιώσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες”.

Ο στόχος των Χανίων: “Να μας βοηθήσει η Παναγιά να τελειώσουμε την κανονική περίοδο. Για μας ο στόχος δεν αλλάζει, είτε με play off, είτε χωρίς play off. Εμείς κοιτάμε προς τα πάνω και παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερη η ομάδα. Μας ενδιαφέρει σε κάθε ματς να κερδίζουμε τους τρεις πόντους”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έπαιξε στην πρεμιέρα και ενόψει Λεβαδειακού: “Το ένα ματς περισσότερο ή λιγότερο δεν κάνει πολύ διαφορά. Κυρίως ο ψυχολογικός τομέας θα είναι καλύτερος για τον Λεβαδειακό, που έχει παίξει ένα ματς”.

Για την κατάσταση της ομάδας του: “Θεωρώ ότι τα Χανιά είναι σε καλό επίπεδο. Πέρυσι η ομάδα έκανε κάτι πολύ καλό και θα ήταν στη Σούπερ Λιγκ, αν τελείωνε το πρωτάθλημα. Έχει μείνει ο κορμός. Εγώ βρήκα μια ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Και μια διοίκηση συνεπή, με όλες αυτές τις δυσκολίες. Η διοίκηση είναι πάντα εκεί”.

Για τη συνεργασία του με τον Αλέκο Βοσνιάδη: “Είναι σημαντικό ότι ταιριάζουμε. Η πιο δύσκολη άνοδος μας ήταν το 2013, με τον Απόλλωνα. Ταιριάζουν τα “χνώτα”μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και να τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή”.

Για τα φαβορί του πρωταθλήματος: “Καμία ομάδα δεν έχει να χάσει κάτι. Τα φαβορί, μέσα σε αυτή την κατάσταση δεν είναι φαβορί. Αυτός μάλιστα, που δεν έχει να χάσει κάτι έχει άγνοια κινδύνου και είναι πιο επικίνδυνος”.

Για το γεγονός ότι από τις 12 ομάδες, οι 3 είναι από την Κρήτη: “Για μένα δεν είναι καλό με την έννοια ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των κρητικών ομα΄δων. Έχει να κάνει με την τοπική αντιπαλότητα. Θα προτιμούσα να παίξω ένα παραπάνω ματς στην Αθήνα, παρά στην Κρήτη που έχει τόσο ανταγωνισμό”.

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: “Εμείς πάμε παντού να παίξουμε για τη νίκη. Δεν το λέμε στα λόγια. Πρέπει να βγαίνει αυτό μέσα στο γήπεδο. Θα ναι πολύ καλό να κερδίσουμε εκεί και να συνεχίσουμε την πορεία μας, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις”.

mirrorsports.gr