Κατηγορίες
TENNIS CORNER IN THE SPOTLIGHT

Μυρτώ Πρωιμάκη: Κλήση στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ και στην Εθνική ομάδα

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την Χανιώτισσα τενίστρια Μυρτώ Πρωιμάκη καθώς κλήθηκε να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας τένις.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί το διάστημα 23 έως 29 Ιουλίου στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεολαίας είναι μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για νέους Ευρωπαίους αθλητές που επιθυμούν να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία.

Το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεολαίας (EYOF), το οποίο ξεκίνησε το 1990, είναι η πρώτη κορυφαία πολυαθλητική ευρωπαϊκή διοργάνωση που απευθύνεται σε νέους αθλητές με πρωτοβουλία της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC).

Τα χειμερινά και θερινά ευρωπαϊκά ολυμπιακά φεστιβάλ νεολαίας απευθύνονται σε νέους αθλητές απ’ όλη την Ευρώπη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές ηλικίας 14 έως 18 ετών που προτείνονται από την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή τους, η οποία είναι μέλος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC).

…………………………………………………………………………………………

Κλήση και στην Εθνική ομάδα για την Μυρτώ Πρωιμάκη η οποία έχει καθιερωθεί ως μέλος της και για μια ακόμα φορά θα φορέσει το εθνόσημο.

Πιο συγκεκριμένα η Χανιώτισσα αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας και του Αντώνη Παπαγιαννάκη θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Billie Jean King Cup Juniors 2023 το οποίο θα λάβει χώρα το διάστημα 2 έως 4 Αυγούστου στην Ρόδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μυρτώ Πρωιμάκη προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά γεμάτη μετάλλια ενώ τελευταίος της σταθμός ήταν η Ρουμανία όπου στην Κωνστάντζα ανέβηκε στο βάθρο δυο φορές η μία μάλιστα στα διπλά μαζί με την μικρότερη αδερφή της (Εύη).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *