Κατηγορίες
Τοπικό

Ν. Κωνσταντινίδης: Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Κύπρου στο ”3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”!

Μία ακόμη ηχηρή παρουσία έρχεται να προστεθεί στο ήδη δυνατό προπονητικό team του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”, που διοργανώνει η GK Goalkeeper Academy αυτό το καλοκαίρι!

Στον σταθμό του Camp στο Ρέθυμνο (14-16 Ιουνίου 2024), θα δώσει το ”παρών” ο Νίκος Κωνσταντινίδης, εν ενεργεία προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ανδρών της Κύπρου. Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού και του κυπριακού ποδοσφαίρου και από πλευράς συλλόγων, καθώς έχει διατελέσει μεταξύ άλλων GK Coach ομάδων όπως οι Αστέρας Τρίπολης, Α.Ε. Λεμεσού και Α.Ε. Πάφου, με παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης θα διεξαγάγει σεμινάριο προς τους συμμετέχοντες προπονητές και τερματοφύλακες, ενώ στη συνέχεια -σε συνεργασία με το προπονητικό και το επιστημονικό επιτελείο της GK Goalkeeper Academy- θα προπονήσει και θα αξιολογήσει τους νεαρούς goalkeepers στο γήπεδο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο “3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές, πλέον, μπορούν να γίνονται και ONLINE εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ εδώ (απαιτείται σύνδεση στον λογαριασμό σας Google):

https://forms.gle/m9wvK6g3Eba3fJSo6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *