Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Ν.Ο.Χανίων: Βράβευσε τους καλύτερους για το 2023 (Pics)

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων απέδωσε τιμές στη μεγάλη οικογένεια των αθλητών, των αθλητριών και των προπονητών του για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις που σημείωσαν το 2023.

Η εκδήλωση διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στον συνεδριακό χώρο της ΑΝΕΚ LINES, σφύζοντας από ζωή από τον παλμό και την φρεσκάδα των αθλητών που έδωσαν το παρών.

Αυτή είναι η ελάχιστη αναγνώριση από τον Ναυτικό Ομιλο προς τους αθλητές του για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν την περασμένη χρονιά, προσπάθεια την οποία συνεχίζουν με την προσδοκία η φετινή χρονιά να έχει ακόμα περισσότερες.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnoxgr%2Fposts%2Fpfbid02Us61vae8SQcFY6XmCuYFzThQmibbFqnavf7oYcTH5TvQtdwL4NKTk1Dud8QzYtjGl&show_text=true&width=500

Στην τοποθέτηση του, ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η τεράστια ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από το μακρινό παρελθόν ως και σήμερα δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς την υποστήριξη όλων μας. Ολοι όσοι είμαστε σε αυτή την αίθουσα σκεφτόμαστε με την ίδια φιλοσοφία. Οταν προκύπτει ένα πρόβλημα προσπαθούμε να το λύσουμε και όχι να το κάνουμε μεγαλύτερο. Οταν σχεδιάζουμε το μέλλον αναζητούμε τρόπο να υλοποιήσουμε το αδύνατο και όχι πώς θα δημιουργήσουμε δυσκολίες ακόμη και στο εφικτό. Οι βουλευτές του νομού μας, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Χανίων στηρίζουν και πιστεύουν στις προσπάθειες μας. Δεν έχουμε βρει ποτέ πόρτες κλειστές και θα ήμασταν άδικοι αν δεν αναγνωρίζαμε την αμεσότητα των παρεμβάσεων τους στα θέματα που σχεδόν καθημερινά προκύπτουν.

Ο κ. Χίνος κατά την τοποθέτησή του.

Οι δυσκολίες τεράστιες, οι συνθήκες τραγικές. Κάθε μέρα που περνάει και λειτουργούν οι εγκαταστάσεις πανηγυρίζουμε που τελικά έκαναν άλλη μία μέρα τα παιδιά προπόνηση. Το ίδιο όμως βράδυ ευχόμαστε να τα καταφέρουμε και την επόμενη ημέρα… Μία καθημερινή δύσκολη μάχη που όμως σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων, με καλές προθέσεις και πολλή δουλειά όλων των εμπλεκομένων, επιτυγχάνεται η λειτουργία των εγκαταστάσεων ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Σε αυτές τις συνθήκες που η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος εμπιστεύεται την εμπειρία του σωματείου μας και είναι αρωγός σε όλες τις διοργανώσεις που συνεχώς αναλαμβάνουμε με σπουδαιότερη τα Βενιζέλεια υδάτινου στίβου που ξεκινούν τον επόμενο μήνα στο κολυμβητήριο Χανίων. Ελπίζουμε μέσα σε αυτή την χρονιά να ολοκληρωθεί η διαδικασία της δημοπράτησης, ώστε η επόμενη αγωνιστική περίοδος να είναι και η τελευταία σε αυτές τις πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις που ευχόμαστε να αντέξουν έως τότε».

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος απένειμε τιμητικές πλακέτες στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, τον Δήμου Αποκορώνου, την ΑΝΕΚ LINES, το ΣΥΝΚΑ, την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και την CRETA FARM για την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή τους.

Βράβευση στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Βράβευση στον Δήμο Χανίων.

Ο κ. Μακριδάκης βραβεύει τον κ. Πρωτοπαπαδάκη της ΑΝΕΚ LINES.

Τιμητική πλακέτα στον Δήμο Αποκορώνου.

Βράβευση στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Η κα Παπουτσάκη παρέλαβε την πλακέτα για λογαριασμό του ΣΥΝΚΑ.

Τιμήθηκε η Creta Farm.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αντώνη Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παρα-κολύμβησης που διεξήχθη στο Μάντσεστερ και στον αθλητή της ανδρικής ομάδας πόλο, Κέντα Αράκι, για τη συμμετοχή του με την Εθνική Ιαπωνίας στους Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Η μητέρα του Αντώνη Τσαπατάκη παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Σημανδηράκη.

Χαμογελαστός μετά τη βράβευση του ο Κέντα Αράκι.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου και Λυκείου οι οποίοι αρίστευσαν, τιμήθηκε το Τμήμα Ειδικής Αθλησης (Τ.Ε.Α.) και η Ναυαγοσωστική Μονάδα (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.), αποδόθηκαν τιμές σε αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πήραν μέρος με τις Εθνικές ομάδες ενώ την τιμητική τους είχαν και οι αθλητές κολύμβησης, Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης.

Τιμήθηκαν οι αθλητές του Τμήματος Ειδικής Αθλησης.

Τιμές στα μέλη της ΕΝΑΜΟΝΟΧ.

Ο κ. Βιρβιδάκης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον πατέρα της Αννας Ντουντουνάκη.

Η μητέρα του Απόστολου Παπαστάμου παραλαμβάνει το βραβείο του γιου της.

Ο Θανάσης Κάχρης παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό του αδερφού του, Αλέξανδρου Κάχρη.

Ακολούθησε η βράβευση στην ιστιοπλοΐα ανοικτής θάλασσας και στα master κολύμβησης και από ‘κει και πέρα βραβεύτηκαν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες που είχαν εντός των συνόρων σε επίπεδο πανελληνίων διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα.

Χαμογελαστοί μετά την παραλαβή των βραβείων τους οι Ερατώ Πιτσιτάκη και Φίλιππος Αντωνογιαννάκης από το τμήμα κολύμβησης.

Η πρωταθλήτρια ομάδα νέων ανδρών υδατοσφαίρισης για το 2023.

Λαμπερή από χαρά η Αντωνία Μπόκου από την καλλιτεχνική κολύμβηση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στους προπονητές όλων των αθλημάτων του Ναυτικού Ομίλου, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν.

Τιμητική πλακέτα στους προπονητές κολύμβησης.

Τιμητική πλακέτα στους προπονητές τεχνικής κολύμβησης.

Βραβεύτηκαν οι προπονήτριες του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Βράβευση στους προπονητές υδατοσφαίρισης.

Τιμητικές πλακέτες στους προπονητές κανόε καγιάκ και SUP.

Βράβευση και στους προπονητές – εκπαιδευτές του τμήματος εκμάθησης κολύμβησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *