Κατηγορίες
FOOTBALL LEAGUE IN THE SPOTLIGHT

“Να αλλάξει η προκήρυξη της Football League και να υπάρχουν έσοδα”

Tι λέει ο πρόεδρος του Αιγάλεω Άρης Παλτόγλου.

Αποτελεί κατά κοινή ομολογία ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τη σύγχρονη ιστορία του Αιγάλεω.

Ο Άρης Παλτόγλου ήταν εκείνος που μαζί με τον αδερφό του και τον πατέρα του πήραν την απόφαση πριν από μερικά χρόνια να αναλάβουν τις τύχες του αγαπημένου τους Σίτι για να το οδηγήσουν και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Μετά από μερικά χρόνια βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται καθώς οι “μπλε” βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην επιστροφή στη Superleague.

Το Αιγάλεω συμμετείχε πλέον στην Football League και από Δευτέρα θα επιστρέψει στις προπονήσεις ώστε στα μέσα Μαρτίου να δώσει τον πρώτο του (!!!) επίσημο αγώνα καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα.

O Άρης Παλτόγλου εξέφρασε τους προβληματισμούς τους υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη για να μπορέσει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί ικανοποιητικά και οι ομάδες να λαμβάνουν πλέον έσοδα για να ανταπεξέλθουν.
Αναλυτικά
“Για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη αναγκαστικά και οι ομάδες να έχουν ορισμένα έσοδα. Άλλωστε ως γνωστόν η football league είναι ένα πρωτάθλημα με αρκετά έξοδα και τα έσοδα είναι μηδαμινά και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει σοβαρά η διοργανώτρια αρχή. Παράλληλα θα πρέπει να δοθεί ένα χρονικό περιθώριο τουλάχιστον 40 ημερών πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί. Επίσης θα πρέπει οι αρμόδιοι να γνωστοποιήσουν άμεσα πώς θα είναι η μορφή της νέας κατηγορίας αφού έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές μέρες αναδιάρθρωση. Αυτο σημαίνει ότι στο πρωτάθλημα το οποίο θα συμμετέχουμε στις επόμενες εβδομάδες δεν θα γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα βρίσκονται στη νέα κατηγορία τη νέα περίοδο”.

soccerlive.gr