Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2 Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου

Να ‘ρθει αυτή η Πέμπτη (19/8) να ξεκαθαρίσουν όλα… Τι περιμένουν τα Χανιά

Άπαντες περιμένουν την Πέμπτη κα την εκτελεστική της ΕΠΟ.

Άπαντες περιμένουν την Πέμπτη κα την εκτελεστική της ΕΠΟ.

Το καλοκαίρι “θρίλερ” και σε επίπεδο ελληνικού ποδοσφαίρου φτάνει, πιθανότατα, στο τέλος του.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει την Πέμπτη (19/8) και πλέον, ελπίζουμε, να διευκρινιστούν τα πάντα που αφορούν τις Εθνικές κατηγορίες, γιατί στην Ελλάδα και στο ποδόσφαιρό μας, έχουμε …τσακωθεί με τη σιγουριά.

Θα δούμε λοιπόν οριστικά πόσες ομάδες θα είναι στην Σούπερ Λιγκ (το 14 θα αλλάξει μόνο με απίστευτες ανατροπές) και κυρίως τη μορφή θα έχει η Σούπερ Λιγκ 2 (με έναν όμιλο και τη Φούτμπολ Λιγκ ή δύο ομίλους). Αμφότερα τα ζητήματα αφορούν τα Χανιά που περιμένουν τις εξελίξεις για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός (ήδη έχει καθυστερήσει), της νέας χρονιάς, όπως δηλώθηκε και από το πρώτο ραντεβού Ροκάκη-Βοσνιάδη, όπως σας ενημέρωσε το “ms”.

Κι άλλες ομάδες της Κρήτης όμως περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την Σούπερ Λιγκ 2, όπως ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, η Επισκοπή, ο ΟΦΙ… Οι δύο τελευταίοι θέλουν δύο ομίλους για να ανέβουν ουσιαστικά κατηγορία και να μην παίξουν στην Φούτμπολ Λιγκ (που θεωρείται Γ’ Εθνική).

Μένει τέλος να δούμε τι θα αποφασιστεί για τη Γ’ Εθνική. Μήπως έχουμε παραπάνω των 9, ομίλους και πότε θα ισχύσει. Τον κρητικό όμιλο πάντως δεν τον αφορά το ζήτημα αυτό..

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε…

mirrorsports.gr

info@mirrorsports.gr