Κατηγορίες
Basket Corner

Νέα απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΕΟΚ.

Ένας άνθρωπος που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στα γήπεδα του μπάσκετ και υπηρέτησε το άθλημα από πολλά διαφορετικά πόστα, έφυγε σήμερα από την ζωή. Ο Δημήτρης Καρβέλας έδωσε μια γενναία μάχη τα τελευταία χρόνια με την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, δεν έχασε ποτέ το κουράγιο του, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις μικρές του νίκες.

Ο Δημήτρης Καρβέλας υπήρξε αθλητής, προπονητής αλλά και μάνατζερ ομάδων. Εκτός από σωματεία, με τελευταίο αυτό του Ηρακλή, είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και ήταν δίπλα σε Εθνικές Ομάδες μικρών ηλικιών συμμετέχοντας και σε σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το Αιγάλεω:

Αντίο Δημήτρη

Ημέρα πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Αιγάλεω καθώς η απώλεια του αγαπημένου μας Δημήτρη Καρβέλα σκόρπισε σε όλους πόνο, θλίψη και οδύνη.
Ο Δημήτρης Καρβέλας τα τελευταία χρόνια με λεβεντιά και τεράστια ψυχική δύναμη έδινε την δική του «μάχη» με τον καρκίνο, ωστόσο σήμερα «έφυγε» από την ζωή αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στον Σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Ο Καρβέλας, ήταν γέννημα θρέμμα Αιγάλεω και υπηρέτησε το City από όλα τα πόστα, καθώς υπήρξε αθλητής του, προπονητής, αλλά και διοικητικός παράγοντας συνδέοντα το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του «κυανόλευκου» μπάσκετ.

Ένας πραγματικός «εργάτης» της ομάδας μας που με την σκληρή δουλειά του, αλλά κυρίως με την αγάπη και το «μεράκι» του δημιούργησε την ομάδα που αγαπήσαμε και θαυμάσαμε στα γήπεδα της Α1 κάνοντας μας για πάντα υπερήφανους.

O πρόεδρος, η διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι αθλητές της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο αγαπημένος μας «Μήτσος» θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας όπως τον ξέραμε και τον αγαπήσαμε. Χαμογελαστός και δυνατός…