Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα επίθεση Τζώρτζογλου σε Αυγενάκη: “Πήγε να βάλει 5 διεθνείς με το ζόρι στην ΕΠΟ και τους ευτέλισε”

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λόγω του αθλητικού νόμου αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Πήραμε μία απόφαση για αναβολή που στήριξα και εγώ. Θα πάω σήμερα στα χωριά μου και οι πρόεδροι των σωματείων μου θα με ρωτάνε πότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Εγώ αυτή την κλήρωση με πόσα σωματεία θα την κάνω; Με αυτή που υποβάλλει ο φωτογράφος Υφυπουργός θα την κάνω την κλήρωση, που δεν επιτρέπει τα παιδιά να προπονηθούν; Τι θα τους απαντήσω εγώ; Εγώ δεν είναι μόνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον κύριο Υφυπουργό είναι παράνομα τα σωματεία και δε δικαιούνται να αγωνίζονται. Μέχρι να πάρουμε αποφάσεις η ΕΠΣ Ηρακλείου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τι θα κάνουμε μπορείτε να μας πείτε; Πού είναι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ που είναι διάδικοι στη σημερινή ΓΣ; Είμαι υπέρ της ολιστικής, αλλά δε θα πρέπει να το συζητήσουμε;

Η λαίλαπα που έχει έρθει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τον Αυγενάκη θα πρέπει να συνεχιστεί; Δε θα πρέπει να το καταλάβει ο Κυριάκος; Έχουν έρθει σε ένα χωριό να δουν την κατάσταση; Το πόσες ψήφους έχουν οι Ενώσεις είναι πρόβλημα, αλλά ο αριθμός των σωματείων είναι σημαντικότερο.

Δεν κάνω αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά πώς να μην τα πω αυτά; Πρέπει να πάρει μήνυμα ο χωριανός μου κ. Αυγενάκης.

Στις 19 του μήνα δεν ξέρουμε τι έγινε; Ο κ. Αυγενάκης πήγε να βάλει πέντε διεθνείς με το ζόρι στην ΕΠΟ και τους ευτέλισε. Αυτά δεν τα ξέρετε;”

soccerplus.gr