Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Νέα “βέλη” Τζώρτζογλου σε Αυγενάκη: “Οι Ενώσεις βράζουν!”

Ο Τζώρτζογλου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 κι αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τον νόμο Αυγενάκη που αφορά τα σωματεία που θα ψηφίζουν στις εκλογές των Ενώσεων.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Οι ανώτατοι δικαστές πρόλαβαν τον κ. Αυγενάκη. Εγώ εφαρμόζω την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που έκρινε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός.

Κάποιες ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου είχαν προσφύγει κατά του νόμου Αυγενάκη ο οποίος ήθελε στις εκλογές των Ενώσεων να συμμετέχουν μόνο τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο.

Με την προσφυγή, λοιπόν, αυτή το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκρινε τον νόμο του Αυγενάκη λανθασμένο. Τα σωματεία έχουν, πλέον, δικαίωμα να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες.

Στις εκλογές της Ένωσής μου, τον Ιούνιο του 2022, ανεξάρτητα του τι λέει ο κ. Αυγενάκης, επειδή σέβομαι τους νόμους, θα κάνω και εγώ εκλογές με αυτό τον τρόπο, όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Έχω 80 σωματεία που κατεβαίνουν κανονικά. Είναι δίκαιο από τα 80 μόνο τα 25 να πάρουν επιχορήγηση; Σε ένα περιβάλλον τέτοιο, με την πανδημία, που άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, ο δικηγόρος θα θέλει 500 ευρώ το λιγότερο για να κινήσει την διαδικασία για το μητρώο.

Θα είναι κόντρα στο ήθος, δεν είναι τυχαίο ότι στον νομό Ηρακλείου, από τα 25 σωματεία που μπήκαν στο μητρώο, σχεδόν το 80% είναι με ισχυρή διοίκηση όπως ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης. Ο μόνος αντίπαλος που έχει ο κ. Αυγενάκης είναι ο εαυτός του…

Οι Ενώσεις “βράζουν”. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού είναι ο Αυγενάκης. Αυτός ο Ολυμπιακός με την ομάδα που έχει χρειάζεται κανέναν Αυγενάκη για να πάρει το πρωτάθλημα;

Συμφωνώ ότι έπαιξε ρόλο με την πολυιδιοκτησία, αλλά φέτος δεν τον χρειαζόταν. Το περιβάλλον σήμερα είναι τοξικό.

Αυτή η τοξικότητα σε μεγάλο βαθμό είναι από την πλευρά του Ολυμπιακού. Θα τον βόλευε τον κάθε πρωταθλητή να είναι σε καθαρό περιβάλλον, γιατί έτσι παίρνουν υπεραξία οι νίκες του. Ο Αυγενάκης κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.